You don't know what you got till you're missing it a lot..

sitter på jobbet just och typ hostar sönder plus att jag känner mig helt virrig i huvudet. Jag kommer vara helt död ikväll, ska bara duscha när jag kommer hem sen ska jag hoppa i sängen och sova sönder :)

Imorgon äre skola som gäller, åh nej. Jag vill verkligen inte, men måste. Får väl gilla läget helt enkelt.
Bara 2 år kvar, mindre än 365 skoldagar kvar haha. Får väl vara störd som vanligt och driva sönder mina kompisar, alltid lika kul :D

veklingen jessica gick hem från jobbet, liteeeeen flicka hon är :p

/trollet




svininfluensan?

Jag ligger i sängen och är sjuk, känns hemskt. Jag typ hostar sönder, har ont i halsen och feber, bra start på skolan (Y)
Imorgon ska jag vara hemma från skolan och gå på vårdcentralen och kolla vad det är med mig. Vi får hoppas på de bästa och ingen svininfluensa. Jag hatar att vara sjuk, man kan typ inte göra någonting utan är helt sängliggande. Det är de värsta jag vet, blir totalt rastlös och måste göra en massa saker. Aja livet är hårt.

Ikväll ska jag iaf färga mitt hår även fast jag mår som jag mår. Jag måste få bort färgen som jag har nu innan jag blir galen. Fast innan de ska jag sova en stund, njut!

puss / trollet

inte en bra sak sen jag kom hem?

sedan jag kom hem har ingenting bra hänt känns det som, direkt när jag träffade mamma fick jag reda på en skit sak, jag är super sjuk, skolan har börjat, handbollen börjar snart och ja. Det ända som har varit bra är att få träffa mina vänner igen och att jag letar lägenhet i härnösand, eller jag har hittat en massa. Bara det att jag vill inte bo själv, kanske blir så att jag måste göra de och om jag måste göra de så visst fine. Men helst vill jag inte, kanske någon kommer och överraskar mig och bor med mig? haha..

Alla som känner mig vet hur mycket jag verkligen inte tycker om skolan, det känns förjävligt att den har börjat igen. Men nu kämpar vi, bara 2 år kvar (Y) haha och jag trodde att det där skulle kännas bättre meeeen nej ;p

Just nu sitter jag hemma i kramfors, ska snart spelakort med mor och bror :D myspys, fast jag måste sova snart med tanke på att jag ska upp halv 6 imorgon. Känns topppen.. Och vi ska på technichus imorgon med bf08 i 3 timmar, känns som att vi är småbarn igen. Haha fast jag går ju barn och fritid så vad ska jag förvänta mig annat egentligen? ;p










kanske bästa?


har varit i sverige typ en och en halv dag nu ..

känns hemskt, jag vill inte vara här. Menmen man får väl se de lite från den ljusa sidan, philip kommer hem om max 42 dagar. Det gör mig lite gladare :)

Jag har världens halsont och fryser typ sönder. Min röst är inte alls bra, kanske har fått svininfluensan och slipper skolan?;) haha ..

här kommer några få bilder från cypern :)









puss /trollet

snart är jag i din famn igen och då är allt bra <3

medans min kropp är hemma så är resten av mig i cypern än..

jag vill verkligen inte vara här, allt suger seriöst. Det finns ingenting här som får mig att vilja stanna kvar, det är hemskt jobbigt.
Jag saknar philip,olivia och anil, det är  dom roligaste människorna jag har träffat i hela mitt liv. Känns sjukt tomt och inte vara med dom, men som tur är får jag kanske träffa olivia i helgen iaf, frugan min <3

Jag har haft det obeskrivligt bra, det har inte vairt en lugn sekund på kvällarna/nätterna. Dagarna har varit helt sjukt slöa och sköna. Vi har sovit ätit och bara tagit det lugnt. jag vet inte hur jag ska förklara mer om resan än att det har varit den bästa tiden i mitt liv. Jag är så sjukt glad för att jag och tindra åkte, jag ångrar inte en sekund av resan. Den har gjort mig starkare på så många sätt och fått mig att inse saker som jag verkligen inte insåg förut. Bara man vill och kämpar så går allt.

Så tack för dom här två verkorna, och det är inte sista gången ni ska få dras med mig :)


puss / trollet

jag har aldrig kännt mig så trygg som jag gör med dig <3

2 dagar kvar

det kanns helt sjukt, jag har varit har i 2 veckor snart nu. Den har resan har varit det basta som har hant pa hela 2009.
Skulle jag kunna sa skulle jag stanna langre, jag vill verkligen inte hem. Jag vill hem till mina vanner men sedan finns det inget som lockar. Sverige har  ingenting.

Har  finns det sol, fest varje dag, inga aldersgranser, ingenting. Det ar nastan som ett paradis ;p mohaha. Folket ar sjukt skona,roliga och verkligen typ driver sonder en ;p men det ar roligt, hade man gjort sa hemma hade typ den personen lackat ur :p typ det man far hora varje dag ar typ: mongo, reatrad, ja allt man kan tanka sig ;p men jag antar att vissa saker verkligen stammer in pa mig. For ni hemma vet ju hur dum jag ar sa ;D

Vi har festat varje kvall sedan vi kom hit, vi gar ut typ 1 kommer hem typ 6. Somnar typ 8 kliver upp typ halv 2 men det ar njut :) i'm living the dream!

Jag har knappt over 500 bilder sa jag lovar att ni kommer fa se nar jag kommer hem :D

Tindra och jag angrar verkligen inte att vi akte, allt har bara blivit starkare.


puss / trollet

du ar for bra for att vara sann..

cypern

det ar sjukt underbart har, hur varmt som helst och vi living the dream :D

Ja jag mar bra iaf, och just nu sitter jag,olivia och tindra pa internet cafe. Ska ga ner pa bargatan och kolla lite i affarerna.


Hoppas ni hare bra dar hemma,


puss / trollet


<3

Arlanda

Jag och tindra sitter på arlanda nu, känns otroligt bra. Jag börjar även bli otroligt nervös, menmen vi är ju snart framme så då är jag inte de längre. Våran resa har inte börjat speciellt bra, inga detaljer nämns ;-) just nu ligger vi och väntar på att våran gate ska öppna. Men ni får ha det så bra här i sverige :) Från 6 veckor till 8 timmar, det är helt sjukt. /Trollet

Här från ni lite bilder från usa förra året









Inte utvilad och hur nervös som helst..

Jag somnade tills slut i går iaf, det tog ett tag men. Och i morse så vaknade jag typ halv 10?! jag blir galen, varför är jag ens nervös?
eller ja varför jag är nervös är för att jag ska åka med en vän och inte med mamma lr pappa första gången i hela mitt liv, känns som att jag kommer glömma pass, kommer tappa bort mig på arlanda?
Kommer vara allmänt virrig som jag brukar vara, tänk när vi kommer fram, kommer vara orolig för att vi ska missa bussen(vilket vi inte kommer göra men ändå.).
Nervös för att prata engelska. Jag är verkligen sämst på engelska så jag tror att tindra får stå för att prata ;D haha. För att jag ska ha glömt typ an massa kläder hemma, att jag ska tappa bort tindra?! ojoj och en massa massa mer, men det ska nog gå bra tror jag? 

Precis innan vi kommer fram till pafos, kommer tindra få något bryt på mig för folk som känner mig, ja ni vet hur jag blir när jag är nervös. Helt sjukt jobbigt, menmen jag tar mig nog igenom det med, som allt annat.

Jag låg iaf och tänkte innan jag somnade, jag ska försöka skriva ett inlägg varje dag iaf. Så ni vet att jag lever och så ni får veta vad vi gör och hur vi har de :) så jag ska försöka iaf :)

elin och emelie förbi en svän här snart, sen åker jag till ramvik där jag har lite och göra sedan kommer ulla och jessica dit och umgås lite med mig innan jag åker :)
Jag kan inte lova att jag kommer sakna någon medans jag är borta ;) nära jag skoja, jag kommer sakna folket här sjukt mycket, men som elin sa igår
- det är bara två veckor du ska vara borta.


Nu ska jag umgås lite med min bror, för kommer bli jobbigast och vara utan han.

men kommer nog ett till inlägg innan jag åker ska ni se :)

puss /trollet

jag kan inte sova men jag vill!

jag har ont i huvudet och är trött så jag vill bara sova just nu, men jag kan inte? det är inte så otroligt svårt och sova så jag förstår inte riktigt vad som är problemet?


Nu är iaf det mesta kvar till cypern, ska bara fixa några små saker imorgon. Det känns skönt nu att jag äntligen kan slappna av. Måste åka tidigare till sundsvall imorgon oxå eftersom jag måste köpa nya skor, känns ju sjukt bra, helst nu. Inte......

Jag och tindra har bestämt att vi ska göra en sjukt rolig sak i cypern och vad de är får ni se när vi kommer hem ;) kan inte säga de än, men det ska bli sjukt spännade och värsta upplevelsen.

Men som sagt imorgon börjar våran resa, tåget mot stockholm går 20:20 imorgon. Sedan vidare till cypern 15:15 till cypern. Vi ska sova hos tindras pappa imorgon i stockholm så slipper vi sitta 14 timmar på arlanda, känns skönt.

Ska försöka blogga lite under tiden jag är där med, men kan inte lova allt för mycket (: Kommer ha fullt upp och blogga är inte det som kommer prioriteras högt ;p haha.

Nu ska jag göra ett försök med att sova, sovgott!

puss /trollet


2 dagar, "allting kan bara bli bättre"!

love game



du är för bra för att vara sann..

det är helt sjuk, bara 4 dagar kvar till jag är i paradiset. Ska jobba imorgon och på onsdag, har ingen tid på mig alls att göra det jag ska känns det som.

Nej nu ska jag hoppa i säng, så tiden går fort :)


puss /trollet

Lady gaga

Ja vad ska man säga om kvällen? Den började bra, gick till issas husvagn där var jenny,erika,sofi,julia och issa såklart :) vi hade trevligt där, men vi gick vid 8 för dom här skulle se erik hassle? ingen aning om han heter så men ;p Vi hamnde på en förfest på vägen ner och då träffade jag en jobbar kompis, haha hur stor är chansen att vi är på samma förfest på yran? tydligen stor :p Vi gick efter ett tag och kollade på den där erik men jag och julia tyckte inte det var kul så vi gick tillbaka till förfesten, mycket trevligt folk vare där och vi hade kul :) Julia gick och hälsade på varenda människa men det var kul :D

Men sedan vid typ halv 11 så gick issa och dom, jag stannade kvar ett tag till. Sedan när jag väl skulle gå, ja då var mina skor borta (Y) då var det en tjej som hjälpte mig att leta igenom hela lägenheten men inte fanns dom där. Vilket liv den människan måste ha som går runt och tar folks skor. Där vart min kväll en aning förströd.

Jag gick ner på stan med tjejen som hjälpte mig att leta skorna och hennes pojkvän. Snällt :) Ringde issa och hon och sofi kom på sibylla,(stavning) så träffade jag dom där. Vi kom ner alldeles försent för att få bra platser på lady gaga. Men vi tryckte oss inåt och närmare senen ;) var vakter som fick stå i mitten av allt folk för att försöka få ner trycket lite.

Också när vi står och väntar på att lady gaga ska inta senen så hör jag en röst säga: Ja jag hade inteförvänta mig att stå breve en kramforsbo här.
Jag kollade på personen och såg att det var en av vakterna och jag bara: kommer du ifrån kramfors?
- Ja det gör jag
- Men hur vet du vem jag är
- Känner igen dig

hahahaha tur att man är välkänd iaf, vet inte om det är bra lr dåligt :p men vakten var trevlig iaf. Men efter ett tag vart trycket helt sjukt och folket vart galnare så jag och julia gick längre bak, dit där det var lugnt. Och vi var med om kvällens händelse poch vad det var får ni inte veta ;D så skyll er själva som inte var där ;) Men lady gaga var helt sjukt bra, bästa i år om jag säger så. Helt grym så ni som inte var där, missade helt klart något.

Nu sitter jag i bilen och är på väg hem, skönt.

det var någon som frågade vilken johan var, han är en kompis från mohed som jag har känt sen jag skulle börja 7an ;p


5 dagar

pusss   /trollet

man måste uppleva världen för att veta hur man ska leva i den..

Igår så åkte jag in på yran själv för att träffa johan, vi hittade inte varandra direkt så vi gick runt och virrade på bägge två. Men efter ett tag så hittade vi varandra som tur var. Vi stod och kollade på Ulf lundell i typ 2 och en halv timma, mina fötter mår sjukt bra idag kan jag säga (y) inte.  Men jag hade ninte speciellt kul igår förutom när jag träffade johan då. Stod mest bara och kollade på klockan,ville hem och tänkte på cypern. Menmen efter Ulf lundell så gick vi och åkte karusell och jag var hur rädd som helst att johan skulle spy, inte kul ;p

Nu sitter jag i stugan och vi ska strax gå in på stan och kolla lite. Ikväll ska jag först till issa och vara med dom, sedan går vi in på stan, och där är johan med. Sen 22:15 Är det amy mcdonald, sen ska vi se dead by april, och den viktgaste av alla Lady gaga. Ska bli helt sjukt kul, så nu spelas endast lady gaga här, måste ju förbereda mig ;)

Nej nu har inte jag tid att sitta här utan nu måste jag börja fixa mig, mamma och christian är lite less på mig ;p haha
Ha en super dag.

Just ja, får träffar romeo om 6 dagar <3


Puss  /therese




RSS 2.0