Yran

jag klarade och springa vägen som mina vänner inte trodde att jag skulle göra, mohahaha sjukt skönt.

Idag ska jag mamma, Christian , dennis och hans kompis åka till yran :D och vet ni vem som är där?:D jo självaste johan, har inte träffat han på typ 2 år så ska bli sjukt kul :)

idag äre bara en vecka kvar, förstår ni, en vecka?! jag kan verkligen inte vänta...



Puss  /trollet

Let the rain fall down

When everything's wrong
I just pick the phone up
The sound of your voice
well it fills my eyes
With tears of joy
Cause I know you'll be there
When I'm hanging by a thread
You're my heaven sent
You've got what it takes
Shine and only you know how to lift my spirit off the ground
And chase those clouds away..

Grattis mamma!

Idag fyller mamma 39, nästa år blir hon 40. Då hoppas vi på att vi får göra något rikigt kul :D Iaf så klev jag och dennis upp och gav hon tårta och en present på sängen, hon typ låtsades sova. Hon är värre än småbarnen när dom fyller år ;p

I natt tog det ett tag innan jag somnade, jag är hur nervös som helst inför resan. Det är sjukt jobbigt, plus att jag har ungefär en vecka på mig att fixa allt nu. Shit, tiden går fort.
 
Nä nu ska jag ta mig ut på en sjukt lång springtur, mina vänenr tror inte att jag klara så långt, men jag ska bevisa annat kan jag lova :D


Puss  /trollet

jag hatar att inte jag kan sova..

igår kunde jag inte sova, idag kan jag inte sova. Jag sover as dåligt på nätterna så jag fattar inte varför jag inte kan somna på kvällarna även fast jag är trött? Kanske börjar bli nervös inför resan, känns som att jag kommer glömma hur mycket som helst hemma. Måste verkligen fixa det sista nu, så jag kan slappna av.

känns som att jag kommer vara tryggare än någonsin i din famn..

pssst, sovgott.

/trollet

mys med mina tjejer

idag vaknade jag vid typ 11, klev upp halv 12 typ. Gick och åt frukost,duscha och sedan åkte jag ner på stan med mamma och Dennis. Jag köpte en ny mobil, vilket var välbehövligt kan jag säga. Min andra var störd, så jag är rikigt nöjd med den nya. Sedan köpte jag en väska , fixade nattis födelsedagspresent, fixade mammas födelsedagspresent. Sedan for jag till nattis vid två och hjälpte henne med maten och allt innan tjejerna kom :)

Tjejerna kom vid 6 och då började vi äta, vi åt köttfärspaj, det var mums. Vi satt och snacka vid matbordet hur länge som helst, sen vart de glass med jordgubbar till efterrätt. Det var perfekt. Efter maten gick vi upp, satt och snacka ännu mer, letade upp lite folk, kollade i ådalsskolans skolkatalog. Sedan gick vi ner och spelade kort. Jag kan inte säga mer än att dagen/kvällen har varit perfekt, hur bra som helst. Jag kommer inte träffa nattis på 3 veckor typ, känns jobbigt. Och jag kommer sakna hon, mycket.

Klockan är mycket nu och min mamma fyller år imorgon/idag eller vad man säger, så kanske ska börja fundera på att gå och lägga mig? Plus att jag ska ut och springa imorgon med, sen ska jag på stan en sväng, efter de kanske elin kommer hit och äter tårta. Ska hinna åka till härnösand imorgon äre tänkt med, får se vilken tid de blir.


Men godnatt och sovgott!

you make my day.

puss   /trollet





kom och ta min hand så åker vi?


Cypern kommer göra mitt 2009 sjukt bra.

Träffa romeo!

• Sola&bada

• Mysa med tindra

• Slippa allt här hemma

• Leva livet

• Vara ensam, utan mamma och pappa (förlåt mamma och pappa ;p)

• Plus mycket, mycket mer.

Imorgon ska vi fira nattis, ska bli mys. Jag,elin, ulla och emelie om emelie är frisk. Ska på stan först och fixa lite, måste hitta en väska innan vi åker så ska kolla på stan imorgon :) Sen ska jag till nattis tidigare och hjäpa henne med maten och så, fult upp hela dagen.

så måste nog hoppa i säng nu, kommer inte hinna skriva ngt  imorgon på dagen så får bli imorgon kväll :) hoppas ni kommer ha  en lika bra dag som mig.

puss /trollet

det bästa som har hänt på länge

jag har hittat tillbaka till världens sötaste tjej, det är verkligen det bästa som har hänt på länge.
känns som att jag bara har bra saker framför mig i några veckor, iaf tills den 21 augusti.



Den här veckan är sjukt stressig känns det som, hur mycket som hellst som ska göras. Jag får ligga i och inte sova bort dagarna, vilket skulle vara skönt, haha ;D
Skulle verkligen behöva sol och värme nu, det är sjukt kallt och vädert är sämst? tur att det inte är så lång tid kvar :)
Jag vet att jeffa och ulla är avis på mig ;) mohaha:D

Nä nu ska jag hoppa i säng, ska på stan med tjejerna imorgon och fixa en hemlis :)

sovgott :)

puss  /trollet


du gör mig så otroligt glad,  du är snäll,omtänksam och de mesta man kan tänka sig. Du vet att det är dig jag tänker på, så ta åt dig!


helt sjukt bra kväll, det var bara en som fattades..

Från början igår var så där, lite segt och så. Men vi gick på stan och sen upp till sandriiis och hade sjukt kul där :) Vid 10 halv 11 drog vi in på området, var väl så där men efter ett tag vart det lite mer drag.

Träffade en massa trevliga människor, men hade gärna haft en viss person där med så hade kvällen blivit perfekt. Men snart får jag ha med den personen också, inte långt kvar. Sjukt bra :)


Nä nu ska jag gå ner på stan och ladda min kära mobil.

"Efter regn kommer solsken"

puss  /trollet

therese är tillbaka

Nu sitter jag i kramfors i lägenheten med eliiiins och friiiidis, myspys. Idag på lunchen så var jag och köpte hårfärg, vart brunt för er som ville veta. Fast sen resultatet,ja.. Omfärgning i morgon, dom här två som sitter här tycker inte de men jag vet inte de ja ;p
Äntligen mitt bruna hår, looove it.

Imorgon äre h-sands stadsfest, tagga?! :D



Bara två veckor kvar nu, oooooh jag är helt galen, mohaha. Träffa p, fest,sol, mys och bara måååååååååå, kan de bli bättre?!

Nä nu ska jag packa, blir sovning hos elin ikväll, mysssissss :)


puss     /trollet


jag skulle kunna somna stående..

jag är sjukt trött, länge sedan jag var så här trött.  En jobb dag till sedan jobbar jag inte förrens på tordag, sköööönt. Fast har tusen grejor att göra menmen det löser sig alltid.

Fick veta att vissa oönskade personer ska på h-sands stadsfest, mohaha kan bli kul och se hur kvällen slutar.

nej nu orkar jag inte skriva något mer för jag måste sova nu innan jag somnar här.

puss /trollet

Bratz

jag var med elin hela kvällen och det har varit mys. Vi pratade kolla på film och bara gjort sånt som vi kan.
Vi kollade på Bratz och den var faktiskt bra, tro det eller ej ;p
Det var iaf sjukt mysigt och vara med henne, var ett tag sedan det var bara jag och hon så det behövdes mycket <3

Just nu sitter jag på jobbet och är otroligt trött. Jag kunde inte sova inatt när jag gick och la mig eftersom jag har varit vaken så länge dom andra dagarna. Menmen det funkar, ska jobba imorgon oxå så ikväll måste det blir tidigt.

Ikväll äre som sagt bara att komma hem, kolla på film sedan sova. På lördag äre h-sands stadsfest, tagga!
inte för att det är i närheten så bra som kramfors stadsfest men vadå, har man lite göra så skadar det inte att åka dit ;D 
Jag vet att jag och elin ska dit, jag tror att nattis ska med men är inte säker alls. 

bara två veckor kvar till jag och tindra lämnar h-sand/k-fors sen två veckor och en dag tills vi lämnar sverige :D:D:D:D  Känns underbart.

Nä nu äre snart lunch, efterlängtat :D så jag koncentrera mig dom sista 10 minuterna, sen äre mat ;p

puss!  /trollet

en lång och skön sovmorgon

jag vaknade typ kvart i 2 idag, gissa hur skönt det var?  när jag vaknade kändes det som att jag skulle behöva gå ut och springa. Så då klev jag upp, åt lite frukost, tog på mig träningskläderna och stack ut.
När man väl har kommit ut är det så skönt plus att man känner sig duktig :D

Nu ska jag strax fara till mormor och äta, sedan ikväll ska elin komma, om jag inte ska jobba imorgon jag vet inte riktigt än. Nä men bäst att man börjar göra sig i ordning och börjar gå mot mormor, vilket är på andra sidan stan. Känns lite drygt just nu :p


puss /trollet

Godmorgon!

Jag vaknade typ kvart i två idag, det var otroligt skönt. När jag vaknade så ringde ulla typ, och jag kände verkligen för att gå ut och springa så jag tog på mig träningskläderna, lr shorts och sportbh för det var sjukt varmt så man kunde inte springa i annat. Men då fick man lite sol på sig också :D och det sakdar ju aldrig :D

Känner mig faktiskt rätt duktig nu förtiden, springer och styrketränar. Inte likt mig känns det som, menmen det är sköntför man känner sig duktig. Aja nog pratat om de.

Ikväll kommer nog elin hit om jag inte måste jobba imorgon, så måste ringa och prata med han.

Nä nu ska jag göra något och äta, hörs och störs

puss! / trollet

godnatt!

Jag är inte trött alls men jag antar att jag måste försöka sova, vi får väl se hur det går.

Men iaf, godnatt!

puss! /trollet


jag brukar inte vara en natt människa

igår var jag vaken till sex och var ändå pigg när jag gick och la mig, undra hur mycket klockan ska bli inatt då? Jag är inte alls trött nu och klockan är ändå halv 3, vad äre som har hänt med mig?;p fast jag tycker det är rätt bra för det är jobbigt och vara kvällstrött och nu tränar jag ju lite inför cypern så jag kan vara vaken länge där, mihih.

Jag har glömt att berätta att igår kom ulla hit och jag färgade hennes hår, och det vart lite färg över så självklart säger therese: Ja kan vi inte göra en ljus slinga i mitt hår?
ulla tyckte det och jag menar, det är roligat att göra saker med sitt hår. Iaf då när vi ändå höll på så fick jag ännu en idé, att vi skulle gå ner på hemköp och köpa röd färg och lite mer ljus färg. Så gick vi ner på stan, jag blekningen i håret när vi gick ner,mohaha crazy.

Vi kom hem, duschade ur blekningen, la på nytt. Blandade den röda färgen och färgade mitt hår. Och ja, jag vart väl rätt nöjd med det röda, men det ljusa, fyfan.. Jag kommer aldrig kunna ha mitt hår uppsatt inför folk och jag som verkligen älskar att ha det uppsatt. Hårbotten är typ kritvit, sedan lite längre ner äre rött/orange, sen lite längre ner äre mörkblont? Ja det ser hemskt ut iaf. jag måste göra något åt det så snart som möjligt,fast jag vet inte om jag ska färga tillbaka till brunt lr om jag ska ha håret rött, hjälp mig?!
Vissa säger rött och vissa brunt och jag har ingen aning om vad jag vill själv, på ett sätt saknar jag mitt bruna hår men ändå trivs jag rätt bra i mörkrött. beslutsångest på hög nivå..
aja vi får se hur det blir och ni lär ju få veta.

Idag så vaknade jag halv 12 och var hur trött som helst så jag frågade nattis om vi kunde ses 1 ist för 12 på stan och det kunde vi, tur att hon är snäll :) KOm ner typ 10 över 1, vi gick runt på stan, kollade på en sak som hon ska köpa, snackade,fikade och myste (. Hon skulle till hennes farmor kl 2 så vi hade inte så mycket tid på oss men vi hann med det vi skulle iaf. Precis när jag har sagt hej då till henne så ringer min mobil med ett nr jag inte känner igen. Och jag savarade
- Hej, (ganska logiskt va?:p)
- Hej vad gör du? jag kände verkligen inte igen rösten så
- Nja ingenting, själv då?
- Jag jobbar. jag hade seriöst ingen aning om vem det kunde vara, och ville inte fråga vem det var heller så:p
- OKej kul.
- Ja, men du vill du komma och jobba för jag behöver timmar? Då ringde klockan i mitt huvud, jo det var johan från jobbet.
-ja, ska kolla om det går någon buss bara..
-Okej bra, hör av dig sen, hejdå.

Så jag typ halv sprang hem, duschade, kollade bussar och fick skjuts ner på stan av mormor :) sötis hon är :)
Jag hann iaf med 20 i 4 bussen så var i härnösand halv 5. Vart bara 3 jobbtimmar, men lite extra pengar skadar aldrig ;D
Kom hem halv 10 och var sjukt trött och tänkte att jag skulle gå och lägga min tidigt, men inte då. För här sitter jag och gör ingenting, kuuuuul. :P

Shit idag vart det ett långt inlägg, hoppas ni njuter av att läsa, inte så intressant direkt men ;p
Och jag vill bara säga GRATTIS till cicco som blir vuxen idag, grattis vännen :) hoppas du har en super bra dag :)

" varje gång jag ser dig känns det som att allt stannar till och jag vet inte varför "
jag älsar den låten

puss!  /trollet


jag älskar mitt tråkiga liv

50 feta frågor,vågar du?

utseénde
1. vilken ögonfärg har du:
brun/grön
2. hur lång är du: 1.70
3. vilken hårfärg har du: rött/brunt
4. långt eller kort hår: långt
5. piercingar i anisktet: inga
6. vilken ögon färg skulle du vilja ha: dom jag har
7. hur lång skulle du vilja vara: nöjdiiis
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: haha mörk rött ;p
9. vill du ha kort eller långt hår: långt
10. skulle du vilja ha piercingar: japp, fast har i naveln


senaste du.

11. åt : godis(A)
12. drack: vatten
13. du fick sms av och vad de stod: ulla: jävla röstbrevlåda!!
14. du skrev sms till och vad du skrev: elin: jag teoe jag ska köra två men jag vet inte
15. sa: vi syns på torsdag, hejdå!
16. kramade: mormor
:17. kysste: -
19. du spydde: haha med jessica, typ 3 veckor sen.
20. idag:?


kärlek,

21. är du singel: Ja
22. ditt förra förhållande va med: Eddie
23. ditt längsta förhållande: 1 år och 3 månader
24. med vem då: jesper
25. när någon säger din första kärlek vem tänker du på då: jesper
26. Är du kär just nu: nej
27. gillar du någon just nu: ..
28. hur många seriösa förhållanden har du haft:  1
29. vill du vara singel: beror på
30. vill du gifta dig i framtiden? ja
31. Vad heter din nuvarande pojk/flickvän: -

vänskap


32. den som vet mest om dig?
nattis,elin,jessica
33. den vän som du har känt längst: nattis
34. allra bästa vän?: tjejerna :)
37. som bor långt ifrån dig: pauline,therese
38. den du har mest minnen med: Nattis
39. bra vän du inte träffar ofta: pauline
40. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu: hahaha en aníng ja

övrigt,
41. musiksmak: lyssnar på de mesta
42. sport du gillar: handboll
44. har du någon gång hört att du sjunger bra: haha jaa:p
46. har du hört att du borde bli modell: japp
47. något speciellt du alltid har på dig varje dag:  underkläder
48. vem är mest galen i din klass?: frida
49. brukar du sova med en nalle vid din sida? ofc
50. vad tänker du på just nu:
  hemligt :D


Hilary Duff - Stranger


25 sanningar om mig själv:

1:  Jag älskar utmaningar
2:  Jag hatar fötter mer än allt annat
3:  Jag hatar att planerna en massa saker.
4:  Jag är en spontan person
5:  Jag klara inte en dag utan min mobil
6:  Jag hatar när folk förväntar sig en massa av mig
7:  Jag älskar att skratta.
8:  Jag tycker det är skönt att föräldrana kan bestämma vissa saker.
9:  Jag skulle nästan kunna göra vad som helst för att slippa skolan
10:  Jag är kär i Edward, big crush on him <3
11:  Jag kan rätt fort bli less på vissa personer
12:  Jag älskar att ligga under täcket.
13:  Jag bryr mig inte om vad andra personer tycker
14:  Jag kan lätt bli ledsen.
15:  Jag älskar  jobbet
16:  Jag blir rastlös otroligt fort.
17:  När jag lyssnar på musik så relaterar jag alltid texterna till något/någon
18:  Jag skulle kunna köpa nya kläder/skor varje dag
19:  Jag sjunger alltid i duschen och när jag är ensam
20:  Jag saknar fotboll!
21:  Jag skulle kunna äta hur mycket pasta som helst
22:  Jag gillar fest mycket!
23:  Jag kan aldrig bestämma vad jag ska ha på mig innan jag ska ut.
24:  Jag älskar att bryta mot regler :D
25:  När jag väl har börjat med något så kan jag inte sluta.

/trollet

Miley Cyrus - See You Again with


har tråkigt liv kanske?:p

Dagens känsla: less
Dagens saknad: jaru, dennis och pauline
Dagens vill ha: potatismos och fiskpinnar :p
Dagens vill ha bort: hahahah kan inte säga de
Dagens musik: stone sour
Dagens sovplats: sängen ofc!
Dagens bästis: mina tjejer
Dagens älskling: the girls
Dagens favorit: sängen
Dagens bästa:


Dagens klädsel

Tröja: linne
Byxor: leggins
Sockar: inga
Smycke: armband


Känslor just nu
Saknar mest: dannis och pauline
Älskar mest: familj och vänner
Mest irriterad på: mohaha samma person som jag hatar
Stör mig på: samma :D
Beundrar mest: dono


Att göra/måste göras
Idag: sova?
Imorgon: packa
I helgen: festa
Måndag: fara till kramfors igen
Tisdag: fira pattis :)
Någon dag så snart som möjligt: fara till cypern?:D


Senaste personen som

Sov i din säng: linda
Såg dig gråta: jessica
Kramade dig: mormor
Kysste dig: haha..
Fick dig att gråta: den som kysste mig senast
Fick dig att börja skratta: peter
Skickade ett e-mail till dig: mamma?
Skickade ett sms till dig: jonathan
Gjorde dig glad: en massa glada människor


kuuuul!

Idag, sista:
1. mening du sa: japp, vi hörs senare, hejdå.
2. personen du pratade med: peter
3. du fick sms av: ulla
4. du kramade? : mormor
5. kläder: just nu: leggins,högkjol och en svart tröja
6. bättre än igår: njae
Imorgon:
7. är det: tisdag
8. planer: stan,träna, vara med elin :)
10. nummer: 7
11. färg: grönt
12. årstid: sommar.


Frågor och svar:
13.
saknar du någon? ja, min faster
14. humör för tillfället: lesssss.
15. det första du gjorde i morse: kollade på kolckan
16. vad åt du sist? en macka
17.
vad irriterar du dig på? haha ojda, dom jag är med vet mycket väl;D
19. vem tänker du på just nu? haha, p
20. tror du att personen tänker på dig med? kan ju alltid hoppas
21. vart reste du sist? sundsvall?:p
22. vad gjorde du igår kväll? tränade
23. liknar du din mamma eller pappa? pappa
24. ler du ofta? det gör jag
25.
välj en (kärlek, skönhet, kreativitet): kärlek
26.
önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? alltid!
27. i vems säng sov du i natt? min
28. vilken färg har din tröja? svart

Sorg:
29.
har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? japp
30.
har du någonsin gråtit dig till sömns? ja!
31. gråter du när du skadar dig? haha nja bror på

Lycka:
32.
är du en glad person? nu är jag :)
33. vad gör dig glad? vänner, familj
34. önskar du att du var lyckligare? nä
36. kan musik göra dig glad? sjukt mycket ;p

Kärlek:
37.
har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"? ja
38.
har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det? det har jag
39. har du en flick/pojkvän? nej
40.
är du nöjd med det? beror på
41. är du kär? nej

Hat:
41.
vem hatar du verkligen? haha oops
42. har du någonsin gjort en hat-lista? hahaha nä
43. är du en mobbare? nää
44. har du varit så arg på någon/något så du börjat gråta? japp
45.
har du blivit sviken någon gång? ett antal

Skolan:
46.
gillar du skolan? ooh nej jag hatar den verkligen
48.
värsta ämne? allt (a)
49. har du spytt i skolan nån gång? nä men jag vet en som har gjort de ;)
50. är skolmaten god? nej


Within Temptation - What have you done


hon fattar det inte, hon förstör bara för sig själv..

var vaken till typ 3 inatt, hade ingening och göra så jag låg bara vid datorn.
När jag vaknade i morse var jag sjukt trött och var tvungen att börja packa ner lite saker i väskan efter som jag skulle åka till kramfors. Skönt, tog med mig  träningsgrejor, så det blir en massa träning här nu. Dukig jag har blivit ;D

Kl 5 ska jag till mormor och äta och mysa :) sedan kommer elinpelin, myspys :)
Just nu sitter jag bara här och väntar på att nattis ska komma och hälsa på en sväng, var ett tag sedan jag träffa henne så ska bli skönt!

Dagarna bara går och går just nu, jag blir mer och mer stressad känner jag. Ska upp till övik en sväng innan jag åker till cypern oxå, hur jag nu ska hinna med det men ett måste att åka dit iaf. Sen åker jag hem från kramfors på onsdag kväll, sen h-sand på torsdag till fredag. Sedan hem till kramfors, sen till härnösand på lördag igen. Då har jag ju typ iaf hälften av sakerna avklarade ;p
Storstädade igår så jag vet vart jag har mina kläder iaf ;p lika brare annars ligger dom bara i en enda röra så ;p


"hon fattar det inte, hon bara förstör för sig själv"
Det var nog det bästa man kunde säga, haha det hela är så skrattretande ;p

Nej nu ska jag lägga min energi på något annat, ha så kul i regnet ;D

/trollet!

<3


varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund..

jag kan verkligen inte fatta att jag åker till cypern om 2 veckor och 5 dagar. Jag kan inte tänka på annat heller, mina vänner måste bli galen på att jag pratar om det så ofta. Förlåt (a)
Känner mig ganska stressad över att det är så kort tid kvar, har 3 födelsedagar att fira,träna,  ska flytta ut mina saker från roger, jobba och hinna umgås med mina vänner, packa färdigt och ja tusen saker till känns det som.

Fast jag är ledig tills på fredag så förhoppningsvis hinner jag med en massa i veckan, fast redan upptagen hela veckan typ så blir nog inte så mycket gjort ändå. Aja till helgen äre iaf härnösands stadsfest och dit ska jag nog på lördag med flickorna, kul! :)

Nä nu ska jag gå och träna lite, hörs och störs :)

/trollet

Iorek Byrnison - Guardian Angel


Cause it's strong and it's taking me over..

Det är något ovanligt som har hänt, jag är super glad och har släppt allt det dåliga. Jag bara sitter och sjunger och ler. Åh just nu känns livet helt underbart!
Det dåliga var påväg och ta över mig helt och hållet men så vart det inte. Utan allt har bleve mer posetivt och vissa människor har gjort det super mega underbart bra, tack ni är bäst!

3 veckor på fredag (Y)

det ända jag går och tänker på just nu är att det bara är 3 veckor kvar tills vi ska åka. Tiden går sjukt fort och jag tyckte nyss att det var 6 veckor kvar.
Igår satt jag och skrev packlista, ojoj vart rätt lång. Fick order från cypern  att jag skulle ta med typ filmer mm. Vad skulleru göra utan mig? :) haha skoja. Jag är bara orolig för att jag ska virra bort mig på arlanda men tur att tindra är med som har lite mer koll än mig ;p Jag minns förra året när jag kom hem från usa, ja det gick ju super bra och hitta allt själv, noooot ;p
Just nu är jag i kramfors hos mamma, myspys :) var hur kul som helst och träffa bror igen :)
Ska träna lite nu sen dusch sedan blire elin och ulla :) skööönt, hoppas på en massa galenskap, lev upp till de nu brudar ;D

Seriöst lite skön låt då?en av dom skönaste låtarna jag har hört på länge och ja det är johan palm!!!


min faster är världens bästa!

jag hade två jätte mysiga dagar i sundsvall, det var skönt och få komma bort ett tag. Vi hade jätte roligt iaf, besökte birsta, gick en massa, tog ett kvällsdopp,pratade, åt en massa goda saker , solade och bara hade sjukt kul. tack för det!


kult liv!

1. Jag har insett att min senaste kyss... var det störta misstag jag har gjort i hela mitt liv
2. Jag lyssnar på... en massa folk som pratar på jobbet och musik på de. 
3. Jag pratar... mycket och är aldrig tyst
4. Jag tycker om... SOL!
5. Mina bästa vänner är... världens bästa vänner
6. Min första riktiga kyss... kommer jag inte ihåg
8. Jag avskyr när folk frågar...  om det har hänt något eller om jag är sur.
9. Kärleken är... ofta dåligt men lika ofta bra.
11. Jag gillar att... prata,umgås och vara barnslig.
12. Jag kommer aldrig att... lita på dig igen
13. Jag är hemligt förälskad i... ingen alls.
14. Sist jag grät var... igår
15. Min mobiltelefon är... SÄMST!.
16. När jag vaknar på morgonen... tror jag oftast att jag har försovit mig  
17. Innan jag går och lägger mig.... borstar jag tänderna och kollar på film
18. Just nu tänker jag på... Hur besviken jag är
19. Bebisar är... söta, älskvärda, den mest underbara varelsen som finns
20. Idag har jag... varit med jessica en stund och nu jobbar jag
21. Ikväll ska jag.., förhoppningsvis åka till sundsvall och mysa.
22. Imorgon kommer jag... vara med min faster och berätta om allt som har hänt.
23. Jag vill verkligen... åka till cypern nu !!

så mycket bättre

Sitter på jobbet och har lunch, det är skönt. Idag har jag bra enegri och släppt det mesta och det är skönt.
Jag längtar inte tills jag kommer hem för jag är ensam hemma och jag hatar att vara ensam hemma, jessica har sovit med mig i två dagar så tack gullrumpa :) haha! Inatt blire att vara ensam, skönt och läskigt.
Jag tror iaf att jag ska sova själv för jag tror inte att jessica kan sova med mig ;p


/trollet



när allt har blivit bra kommer du och förstör allt igen

gatu var så där, började bra, sen vart den sämre sedan när jag träffade elin vart det bra igen, sen träffade jag en viss person som gjorde kvällen hemsk. Gatu är överskattat tycker jag, får se om det blir något nästa år. 

Seriöst snacka om att tjejen är rolig, mår as dåligt över en sak men hon gör det ändå? haha hur troligt äre då att man mår dåligt över det man gör? haha... Hon förvirrar mig, gör mig less och får mig att fundera ännu mer på varför jag bryr mig..

Sitter på jobbet nu, och det går otroligt bra idag, har två personer här som gör mig glad och fått min dag bra, tack j och t.
På fredag är det 4 veckor kvar till jag och tindra åker, fattar ni 4 veckor?! Det ska bli den roligaste resan i hela mitt liv. 

När jag kommer hem ska jag se twilight och sova, njuuut!

/trollet..

du gör mig svag och sårbar.

min syster är det sötaste någonsin!

"Du är viktig för mig, jag kommer alltid ställa upp för dig oavsätt vad <3"
Jag vart hur glad som helst när jag läste det, you made my day <3

den rivande känslan i bröstet är borta..

den försvinner mer och mer för varje dag som går. Och det är så otroligt skönt, vilket också säger att jag bryr mig mindre och mindre för varje dag som går.

Jag sitter just nu på jobbet, har varit här sen 12 så är rätt less och vill gå hem nu ;p men bara en och en halv timma kvar, sen slutar jag. Skönt :)
Sedan har jag,elin och emelie bestämt att vi ska åka på gatufesten på lördag, jag längtar som ett tok nu.

Nu ska jag fortsätta koncentrera mig på jobbet, ha en trevlig kväll :)

/trollet

RSS 2.0