som ett hårt slag rätt i magen..

Jag känner mig lurad, varför förstod jag inte på en gång? Men just nu finns det inte så mycket att göra åt saken, jag känner mig bara otroligt besviken och lurad. Jag trodde verkligen inte de om dig, du kanske borde bli skådespelare?

Det var en helt godkänd kväll igår, jag hade riktigt kul. Mycket nytt folk, gammalt folk och bara en massa skoj. Så tack för kvällen folket!

/trollet

Am I supposed to put my life on hold
Because you don't
 know how to act
And you don't know where your life is going
Am I supposed to be torn apart, broken hearted, in a corner crying?
Pardon me if I don't show it
I don't care if I never see you again
I'll be alright
Take this final piece of advice and get yourself together,
But either way baby, I'm gone


Cut my hair 'cuz it reminded me of you
I know you like the long 'do,
Had to switch my attitude up
Thinkin' of changing up how I ride, No more
On the passenger side
Too bad you miss out on the way that I drive it
I don't care if I never see you again
I'll be alright
Take this final piece of advice and get yourself together,
But either way baby, I'm gone..


fotboll och en massa annat skoj

idag äre fotboll som gäller med jessica och daniel, emelie skulle oxå följa med men hon har fått magsjuka stackarn. Efter fotbollen ska jag och jessa åka hem till mig i ramvik sen blire nog h-sand lite senare på kvällen (:
Det känns som att jag inte har sovit någonting inatt även fast jag gick och la mig tidigt för ovanlighetensskull.

Nä men nu ska jag dra mig till duschen och göra mig i ordning, ha en bra dag.

/trollet

Mina tjejer är bäst!

Järngänget!
Jag har världens bästa tjejer, ingenting slår dom. Dom lyser upp hela världen, utan dom vore livet otroligt tråkigt och hemskt. Ni är bäst, love you big time <3


Idag har jag kollat på min blivande lägenhet, 3 veckor kvar. Sen så efter jag kollade på lägenheten så åkte jag till kramfors och kollade på Flickan som lekte med elden för andra gången. Men den är helt sjukt bra så helt klart värd att se två gånger :) Vi var en massa tejer som kollade på den, myspys.

Imorgon väntar en helt oklar dag, bara att se på fotboll som är klart. Sen så ska vi nog åka till utansjö till annis och jocke , där ska vi umgås och ha kul. Sen kanske det blir härnösand, får se hur våra planer går.

Nästa helg hoppas jag att olivia kommer upp lr något sådant. Annars blire en hel helg i kramfors med en massa mys,skratt och tokigheter med mina tjejer, det hopaps jag på iaf!!!

/trollet

 






Kenny Starfighter

de är bara och måååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå


/trollet



jag önskar att jag förstod

mina dagar har varit fyllda av glädje,hat,besvikelse, ja dom mesta känslorna man kan ha. Jag har ingen aning om varför och hur? Från världens bästa vänner till det här? Jag förstår inte, jag vill inte inse. Men jag kanske måste börja göra de. Jag hatar att det är jag som viker mig, att det är jag som hatar att det är så här. Men jag vet att det är inte så här det ska vara, det spelar ingen roll vad alla andra säger. För det är inte så här det ska vara..

Jag gör inte så mycket nuför tiden, jobbar och gå i skolan. Tro när jag ska komma igång med min älskade träning då? Jo när jag har blivit frisk kanske. Jag förstårinte, jag måste ha världens sämsta imunförsvar och då menar jag världens sämsta.

Dagarna flyger förbi och jag har slutat räkna, slutat tro, slutat hoppas. Jag vill leva i nuet. Jag orkar inte gå runt och tro och hoppas. För känner jag mig själv rätt kommer jag att bli besviken,sårad och nå botten.

/trollet




Tonight is the night, let's live it up!

taggad?! JAFÖRFAN, ikväll äre party som gäller. Bra folk, bra musik, bra stämning, go dricka. Bara en sak som fattas, men det får gå ändå.
Igår var jag på något andegrejs med jessica, anna och frida, sjukt läskig. Tanten kom fram till mig och började prata och allt stämde in på min gammel farmor, var läskigt. Men ändå vare kul och en upplevelse.

Nu sitter jag på jobbet, har lite små panik inför ikväll. Känns som att jag inte kommer att hinna med mig, men det får gå. Det ska inte vara så planerat ;)


puss / trollet


1 år och en månad

för ungefär 1 år och 1 månad sen började jag på härnösands gymnasium efter en massa omständigheter. Andledningen till att det vart Härnösan var för handbollsgym, vilket jag inte vet om jag ångrar i dag kanske. Gud vad mycket som har hänt på det här året, började i en helt ny klass och kände endast sandra. Var hemskt nervös första dagen, visste ingenting om något, var på ett helt nytt ställe och kände mig inte alls hemma.

Flyttade in på volontären (där alla andra gymnasie elever bor som kommer utifrån), jag flyttade in med en som hette filip. Vi kom jätte bra överrens, vi var som syskon.
Jag gjorde inte så mycket annat än att träna och gick i skolan de första halv året, hade inte tid med så mycket annat heller. Jag otrivdes väldigt mycket i Härnösand då, hade funderingar på att byta till kramfors igen. Eller det var ju inte långt ifrån att jag flyttade hem men det var något som stoppade mig, jag vet inte vad men. Och jag vet inte om jag ångrar, men det kanske är så att jag ska gå där jag går nu.

Handbollen gick framåt och jag tyckte att det var jätte roligt, men efter jul så började allt avta. Jag trivdes verkligen inte att bo på volontären så jag spenaderade den mesta tiden i ramvik. Jag var allt mer och mer med jessica och tyckte att skolan och handbollen var skit. Var sjuk ofta, slutade träna ett tag, gick inte på skolan.

Våren var hemsk, det ända jag ville var och vara hemma. Jag tappade kontakten med dom flesta kändes det som, något som jag ångrar idag men samtidigt så har det stärkt vissa relationer. Jag tränade nästan ingenting från april tills slutet av skolan, jag sket i handbollen totalt och det var ju egentligen för handbollen jag började i härnösand. Många kan tycka att det är konstigt att jag absolut inte tränade och verkligen sket i de. Men jag var så sjuk less så jag hade kunna sluta på en gång.

Nu under sommaren har jag haft väldigt mycket funderingar på om jag sluta eller fortsätta, jag harde fortfarande. Men antar att jag måste fortsätta. Ena sidan av mig vill verkligen fortsätta och sattsa men andra sidan skriker nej. Visst jag kan fortsätta spela men jag vet inte om jag vill sattsa helhjärtat som alla andra vill att jag ska göra. För jag vill liksom ha ett liv, ha mitt sociala och inte sätta allt sådant åt sidan. Visst ska man bli något så måste man ta dom uppoffringarna men ja.

Nu går jag kvar i skolan, jobbar och ska antagligen börja träna snart. Det känns jobbigt och roligt samtidigt, men jag får väl se det ljusa med allt och hoppas att det blir bra.

jag kände för att skriva av mig lite, jag förstår om man inte orkar läsa. Det är på egen risk så bli inte arg om ni blir uttråkade ;)

puss / trollet

fortfarande helt ovetande och känns som att det glider ur händerna på mig.


jessicapessica

var någon martin här på jobbet och pratade om cypern, han sa inte så mycket som jag inte visste ;p
Men nu är iaf jag och jessica ännu mer pepp, kommer kanske ha världens bästa sommar? Om vi får jobba kvar dvs :) ååååååh!

Iaf så har jag varit och kollat på en lägenhet, den var fin och man kunde se mig i den, haha :D
vi håller tummarna för fulla muggar! (Y) jag hoppas, jag hoppas, jag hoppas..

Nu vill jag ha helg, för vi har världens planer inför helgen. Hur kul som helst, var längeseeeeeen!

puss / trollet

förvirrad, orolig och helt ovetande..



Kort dag!

har knappt kunan sovit något inatt, har frusit och hostat sönder. Men iaf så har jag bara haft en riktig lektion idag, hade två andra oxå men ena var jag och sndra tvungen att gå ifrån 10 min efter vi hade börjat och sista behövde vi bara göra en uppgift sen kune vi gå. Jag och anna D vart klara med våran efter 10 min så jag slutade typ 10 över 12 idag vilket var skönt.

just nu sitter jag bara hemma och gör ingenting, ska upp till roger och äta sen bara.
Och ikväll blire plugg som gäller, har prov i idrottspysk imorgon, yiiippiiiie!

Det var nog allt för mig idag, ha en bra kväll!

puss /trollet

 


skolan,träna,jobba,sova.

det är så mitt liv kommer se ut framöver, jag blir galen. Jag vill inte, jag fattar inte. Låt mig bara sluta om jag vill?
Min mamma tycker att jag är dum som vill sluta efter allt stefan har sagt. Men om man kan bli bra och har viljan så äre inga problem men om man kan och inte har viljan så funkar det inte.

Iaf så jobbar jag för fullt oxå, men jag gillar de.

Ikväll ska jag hem till pappa och monica, blir roligt. Måste sova rätt snabbt eftersom jag har skola och gå upp till imorgon. Men har feber så kanske lika bra och stanna hemma? Fast vi ska till aspnäs på torsdag så kanske bättre och vara hemma då och vila då.

puss / trollet

<3


Stockholm

Jag kom till stockholm igår och kände mig som en vilsen liten hund. Såg typ hur mycket folk som helst. Haha :p men jag kom iaf till olivia levande :) igår så skulle åka in och mysa någonstans i stockholm men vi kom bara till t-centralen sen åkte vi tillbaka :p gick på ica här i skarpnäck sen gick vi till olivias plastbror. Vi satt där och drack lite och kollade på film. Nu är alla vakna iaf, har legat en och en halv timma och vänta på att olivia och sara ska vakna :p sen nu snart ska vi in till stan och titta lite :) Puss /trollet jag saknar dig!

RSS 2.0