Hockey hela helgen!

I fredags var jag på j18 elits match med johanna och ulla, helt sjukt vilken match det var. Längesedan jag såg en sådan bra match, kramfors var riktigt duktiga. Sedan efter matchen klippte ulla kimpa här hos moi. Bra fredag iaf!

Lördagen spenaderade jag också på latsbergshallen men då vare kramfors a-lag som spelade mot ånge, helt sjuk match det med. Helt sjukt att kramfors lyckades göra 6 mål på så kort tid, den var oxå rolig att kolla på haha.. På kvällen tog jag med mig fin folket det vill säga elin (den mörka),erik,robin och kasim på hur många lingon finns det i världen, hur bra film som helst och sjukt rolig. Så min lördags kväll vart riktigt bra, kul och träffa den mörka igen efter hennes vistelse i thailand. Man såg hon knappt i mörkret,hihi.

Idag har jag spenderat min dag på latbergshallen igeen, kramfors mot brunflo lr hur dom stavas. Kramfors vann iaf men det var inte en sån rolig match att kolla på. Förlååååt.

Så nu hoppas jag att lill snuttan är glad över att jag skrev vad jag har gjort,hihihi.



/trollet


alla gör misstag..

Hur vore livet utan misstag? skulle det vara bättre eller sämre?

Jag tror att det skulle vara sämre, misstag är en del av livet, alla gör dom, men vissa väljer att lära sig något av dom och vissa fortsätter på samma spår ändå.
man gör misstag även fast man kanske inte tänker på att det är misstag, man kanske tex kastar en boll i någons aniskte av misstag, bara sånna där små saker.
Sen finns det större misstag, jag har gjort en del. Jag ångrar dom men samtidigt har jag lärt mig av dom också.
Så som sagt, det beror på hur man väljer att ta dom, om man väljer att lära sig eller fortsätta på samma spår och göra samma misstag hela tiden.


Jag har världens bästa vänner,pojkvän , och då menar jag verkligen världens bästa, tack för att ni finns!






- jag älskar dig ♥



/ trollet


RSS 2.0