you can be a sweet dream ..

har nyss kommit hem från ådalshallen där kramfors spelade match mot umeå, tyvärr förlorade kramfors men det var inte med mycket. Jag tycker att kramfors kämpade på bra och var duktiga, om man jämnför med förut tycket jag att dom har gått framåt.

Som ni vet har jag ju tagit en paus från handbollen men det finns funderingar på att börja spela med kramfors igen, jag älskar dom tjejerna!

Nu sitter jag i soffan och väntar på elin,jennifer, nattis och frida :) vi ska plugga och sen gå på hockey där kramfors spelar mot luleå tror jag :)

I gotta a feeling, that to night gonna be a good night

/trollet


bf08, kanske den bästa klassen?

haha tur att jag är så seriös ;D nä men jag har aldrig varit med om en klass som har så dålig sammanhållning och så mycket skitsnack? Dom verkar ha mycket att prata om iaf, är sjukt less på de nu.

Iaf ikväll så har jag varit hos nattis med henne,ingela och frida. Det var myspys.
Imorgon äre handboll,hockey och fest som gäller :D taggad!

iaf så beställde jag en bärbar dator i söndags och den har kommit nu, såå sköönt :) nu har jag något och göra då jag är i lägenheten iaf (:

nä nu ska jag sova, har en lång dag framför mig imorgon :) sovgott!

/trollet


Baby long as you're here I'll be floating on air

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva längre, känns som att jag inte har något roligt att säga? men det ska bli bättrre jag lovar :)
Ja jag lever mitt liv här i härnösand, jag har så otroligt roligt och det är bäst här. Haha nej jag skoja, jag trivs otroligt  bra i lägenheten men resten är som de är. Jag önskar att jag hade flyttat hem den här tiden förra året, fast det finns väl en mening med att jag inte gjorde de. Allting har ju en mening så.
Men snart är det jullov och jag har bestämt att det ska bli det bästa jullov jag har haft i hela mitt liv.

nej klockan kanske är lite mycket för mig nu, ska ju upp på skolan imorgon tyvärr.
Sovgott.

/trollet


RSS 2.0