Ramvik - Frånö , Frånö - Kramfors

I söndags kväll vid tio så tog jag min cykel och cyklade till ulla, från ramvik till frånö, visst var jag lite duktig?:) Men det var rätt skönt. Ulla kom och mötte mig i lunde, så det var kul :D.. Vi kom hem till henne kollade vi på I taket lyser stjärnorna, fast som vanligt somnade jag efter ett tag så missade typ det viktigaste i filmen. Vi vaknade vid 10, gick och åt frukost, sen cyklade vi till flogsta. Så jag fick en rätt bra cykeltur , lite ont i benen men det får man ta (: Vi mötte upp nattis vid OK, när vi kom fram till flogsta var anna N där och väntade. Vi gick in och det var sjukt varmt där, efter ett tag kom julian, sedan elin, sen frida,elin, sen robin, sen emelie, sen linn :) så vi var rätt många som var där och det var mysigt :)
Vi spelade vollyboll och fotboll, vart lite typ minnen från förra året fast vissa var inte med. Men jag hade roligare nu än förra året iaf :) Vi var på flogsta från 11 till 7, jag tror att alla brände sig på något ställe ;p och elin altin typ brände sönder ryggen, fattar ni elin brände sig? det är sjukt ;p haha..

Jag åkte hem duschade och fixade lite sedan kom frida och hämtade mig :) vi åkte på hk och köpte lite god saker sedan bar det av båthamn, med elin,ulla,emelie,elin,jossie,frida,anna,anna. fast dom fleste åkte därifrån vid halv 11 - 11 men jag ulla och anna N stannade typ till 12 - halv 1. Vi fick sällskap av pex och nylle en stund. Men dom åkte efter ett tag. Så jag och ulla tog hennes cykel och cyklade hem till henne igen och kollade klart på filmen :)

Idag hare varit en slapp dag, otroligt skönt vill jag lova. Snart äre volleboll som gäller, så måste skynda mig, igen...
Ses där? haha..

Nä men ha en fortsatt trevlig dag :)


/trollet

du är oönskad
i min närhet..

jag känner mig så otroligt mycket starkare utan dig!

med dig så är jag omtålig som en kristall men utan dig är jag stark som en diamant. Jag har aldrig märkt det förut men jag känner det nu, det är du som har gjort att jag har varit så otroligt sårbar och svag. Det är otroligt hur människor kan påverka en så mycket. Men jag mår bra nu och lever mig liv och känner verkligen inte att jag behöver någon som dig i mitt liv överhuvudtaget..


har varit med ulla sen i söndags, har varit myspys :) tjejen är cool och ball! :D

/trollet


hur skön låt som helst!


det gör ont, men det kommer bli bättre..

Du har tappat mig nu, kanske till och med förevigt. Jag hoppas att du är glad nu..


finns nästan inga ord kvar..

jag fattar liksom inte? snälla lilla vän, det är hemskt och kolla på hur du beter dig. Du är ju inte den personen som jag trodde att jag kände iaf. Varför bryr jag mig egentligen? Känner mig bara sviken, det är nog de.
Men just nu försöker jag skita i det där och inte bry mig om människor som dig.
Plus att det är inte så länge tills jag åker till cypern, då kommer allt vara bra och jag inte bry mig om någonting  här i sverige. Förutom min familj och mina närmaste vänner.  Åh snälla låt mig åk nu, jag kan knappt vänta!
Det kommer vara det roligaste som jag varit med om på länge, få komma till ett nytt ställe,träffa nya personer, och bara lämna allt annat bakom mig.

Jag har glömt och berätta för er att jag är lite hemligt kär i en kille. Edward i twilight, åh gud tänk om det fanns någon som han. Det skulle vara något de ;D Fast det är ju bara karaktären man blir kär i ;p haha ..
Jag längtar tills den andra filmen kommer, oooh can't wait!!!!!!

/trollet

So, So what I'm still a rock star. I got my rock moves,and I don't need you.
And guess what,I'm havin more fun, and now that were done,I'm gonna show you tonight.
I'm alright,I'm just fine,And you're a tool so..


How can I decide what's right?

The truth is hiding in your eyes
And its hanging on your tongue
Just boiling in my blood,
But you think that I can't see
What kind of man that you are
If you're a man at all
Well, I will figure this one out on my own
..

bra skit.

jag är så otroligt less på vissa människor. Åh jag blir galen av bara att tänka på dom. Antigen som fattar dom ingenting lr så är dom allmänt dum? Skulle vara skönt om dom kunde lämna mig i fred och låta mig vara. Ni kan fortsätta snacka skit om ni vill, men snälla ni behöver inte prata med mig.

Igår så for jag och jesscia in till kramfors på kvällen och träffade emelie och ulla. Det var mysigt, vi satt och prata i båthamn och drack vatten och åt saltapinnar :)
Ulla sa en sak i går och det var: bra skit!. till vad hon sa det förblir en hemlighet för alla som inte var med. Men jag håller verkligen med det är verkligen bra skit.

Just nu måste jag hoppas in i duschen för jag ska upp till jessica och mysa med ulla,emelie,cicci och anna. ska bli kul och förhoppings ska vi se twilight(stavning)

Jag har typ drömt as mycket konstiga drömmar flera nätter på rad, Sjukt jobbigt. Jag tror nästan att det är bökerna som gör de, men jag är helt fast och är i en helt annan värld. Så det är värt de!


Nu ska jag skynda mig (som vanligt), men ha en super mysig kväll för jag ska ha de :)

you make my day girls!

det ska jag skrev på midsommar kom från hjärtat och jag menade verkligen varenda litet ord. Nu ska vi bara göra det här bättre vännen, Always and forever  <3


/trollet

min nya favorit låt!



solen skiner och jag sitter inne.

usch det känns hemskt. Jag vill ligga ute och sola och äta jordgubbar. Men ist sitter jag på jobbet, inne och bara längtar ut!
fast imorgon är jag ledig och ska bara njuta av dagen med pauline. Känns skönt!

Det är nästan så att jag måste gå på stan på rasten och köpa jordgubbar, det bara vattnas i munnen på mig när jag tänker på de :D


puss,trollet

alla vägar har sitt slut..

Den sista tiden har jag funderat så otroligt mycket, rätt skönt men ändå jobbigt. För känns som att jag gör ingenting annat än att fundera, jag borde bara släppa allt och bara leva livet! Men det är inte så lätt och det är det som är jobbigt, jag hittar nya saker varje att fundera om.
 Men just nu är jag faktiskt ovanligt glad så jag borde inte fundera så mycket men går tydligen inte att sluta ;p
Det är skönt att vara glad, har bara bra saker att se framemot nu också så det kan inte bli så mycket bättre.

Jag dissar iaf gatu och hamnfesten, sry tjejer men det får bli nästa år!
Jag behöver mina pengar till cypern, ojoj. Så de ska spenderas. Var på stan med linda en sväng innan jobbet, och sedan tindra och jag hittade två bikinisar, en typ klänning som jag måste ha tills vi åker, just ja ett par skor hittade jag oxå :D dom var hur söta som helst.

Nä nu blire sängen, måste ju upp och jobba imorgon ja! fast börjar inte förrens 1 men ändå. Vet ni vem som väntar på mig efter jag har slutat på?jo, PAULINE! Så måste vara utvilad och pigg tills imorgon.

Sovgott och dröm sött.

puss/trollet

jessica slutar aldrig förvåna mig.

hon har börja bli min drog, att träffa henne varje dag är ett måste. Hon gör mig glad och är lika galen som jag, vilket är skönt.
I fredags så stod vi i köket hos och jessica frågade plötsligt:
- Är det någon som har alvedon?
- Nä, men vi har treo, sa jag.
- Men det hjälper inte mot mitt Halsont, sa jessica..
HAHA snacka om att den tjejen är dum, alvedon mot halsont? Jag har aldrig hört något värre ;p Det kanske inte var så kul och läsa så här men det var sjukt kul när man hörde de. Ojoj, mendet är ju någon som ska vara dummare än mig också ;p

Inatt sov jag hos nattis, det var jätte mysigt. Skönt och träffa henne igen, det är alltid lika kul och jag mår alltid lika bra i hennes närhet. Jag åkte hem vid 11 för hon skulle åka och jobba, så då kom mamma och hämtade mig. Vi åkte hem och mamma föreslog att vi skulle gå och fika på stan så hon, jag och dennis gick ner på stan. Vi satt och pratade och myste ännu mer. Jag älskar när jag och min bror har hemligheter för mamma för hon blir typ galen och måste få veta ;D haha.

Jag tog 12:50 bussen till ramvik och fick sällskap av madde på bussen, den tjejen är sjuk, haha fast jag kanske inte ska säga så mycket. Var länge sen vi satt ner och pratade så som idag. Det var bara en stund men det är bättre än ingenting :)
Jessica kom och mötte mig när jag hoppade av bussen, hon såg lika busig ut som vanligt. Och jag är på bus humör idag så det var köööng :D

Ikväll äre fotboll som gäller :) Ulla ska hit lite innan och sen ska vi åka upp och kolla på the game ;p haha.
Och ni kan ju bara gissa vem som också kanske ska på fotbollen? Jo PAULINE!! jag ska äntligen få träffa henne igen, jag har saknat henne som ingen annan.

Har börjat läst Twlight(stavning) böckerna och kan verkligen inte slita mig, bara två kvar nu :D Sitter med 3:an i min hand och ska precis börja läsa den. Så om ni inte når mig är det för att jag är så inne i boken.
Men ha en trevlig kväll folket..

/trollet

det har varit en hemsk natt..

jag har sovit dåligt, drömt hemska drömmar och allt man kan tänka sig. Usch så det var rätt skönt att vakna imorse på något sätt.

Just nu äre städning som gäller men jessica skulle komma och hjälpa mig :) hon är snäll :)
Sen blire kramfors och jag har ingen aning om jag sover kvar eller åker hem hit igen. Jag vill tillbaka till ramvik så vi får hoppas att jag har skjuts :) Morfar kanske kan skjutsa mig :) Han är världens snällaste morfar.

Nä nu måste jag skynda mig. Jag hatar att jag alltid ska vänta in i sista sekund med allting. Måste kanske börja lära mig snart. Iaf tills jag och tindra åker, kanske inte ska börja dagen innan då ;p då kommer jag glömma mycket vill jag lova ;p

Nämen som sagt nu måste jag snabba på, ha en trevlig dag! (:

/trollet

Midsommar

Jag har haft en jätte trelivg midsommar, maten var mums, det var ju matte som grillade så ovanligt att det vart bra då ;D nära jag bara skojja, men köttet vart perfekt och allting till var perfekt. Jag,jessica,marcus,cicci,anna,matte skötte allt med maten, dukade fram och allt. Det var jätte mysigt, och tur att marcus var där annars hade jag glömt en massa och brännt en massa i ungen ;p Vid matbordet skålade vi och bara myste, jens knäppte en massa roliga kort som ni ska få se sen :) Efter maten så hade matte fixat glass och jordgubbar som efterrätt, åh det var underbart gott. Tur att jag kan äta hur mycket som helst ;p haha.
Jens var otålig och ville börja spela brännboll direkt efter maten, så då gjorde vi de. Vi delade in lagen bra, det var jag,anna,matte och hampus och vi totalt ägde ut dom andra ;D mohaha det var kul :)
Sedan lekte vi lite, spelade kubb, spelade spel men sedan kom myggen och då gick vi in och satt oss. Då hade vi tänt ljus och frida och mattias sjöng lite, det var super mysigt. Vi spelade lite mer spel och sedan gick vi ut och lyssnade på musik,vissa spelade fotboll,vissa dansade och vissa gick bort. Men vi hade det mysigt.
Jag saknade kramforstjejerna. Ulla och Emelie skulle komma men ullas bror hade drucke så dom hade ingen skjuts.
Sedan elin och nattis var ju hos jesper, det hade nog varit rätt kul och varit där med. Så jag saknade dom 4 tjejerna här.
Och Linda var ju i sin stuga med willepille, ja hon saknades oxå vill jag lova. Men det kommer fler midsommrar.

Men jag är nöjd med min midsommar och får tacka folket för de :) Fick ett sms av jessica nu också som gjorde att kvällen slutade perfekt :) Fast förra årets midsommar, ja det går inte att jämnföra med, ojoj helt sjukt bra kväll det var.


Paaulinelindh.blogg.se
 "Jag blir tårögd när jag läser det, och det är för att du betyder så jävla mkt så varje ord tar på hjärtat!
Vi måste skärpa oss, jag saknar dig varje dag, varje timma och varje sekund!
När vi var små så var det du och jag dag ut och dag in.
Inget kunde någonsin komma emellan oss, då menar jag inget!
Men nu, vad har hänt?
du är den enda som förstå, du är den enda som känner mig utan och innan.
Du vet vad jag har varit med om, för du har varit med om samma.
Du var som en ängel när vi var små, du skyddade mig under dina vingar.
Jag saknar din trygghet!
Jag behöver dig, precis som jag behövde dig när jag var liten.
Jag älskar dig Therese, syster<3"


Jag sitter i soffan nu och kollar lite,läser och tänker. Måste nog hoppa i säng nu tror jag, har mycket att göra imorgon. Åka till Kramfors, städa och så.
Sov så gott,

/trollet

En fin dag

ja idag äre midsommar,  men inget midsommar väder direkt? Solen har väl börjat komma fram lite mer nu än vad den hade gjort förut men det ska vara strålande sol på midsommar.
Nu har jag städat och handlat det jag skulle, så allt sådant är klart. Nu ska jag bara hoppa in i duschen och fixa mig sen är allt klart. Känns skönt, folket kommer om typ 45 min så måste skynda mig ganska mycket. Usch jobbigt.

Vi ska grilla,spela spel, spela kubb, busa och bara ha sjukt mysigt och roligt :) Ska bli skönt och ta det lugnt ikväll, jag hoppas att alla ni andra kommer ha det lika mysigt och bra som mig :)

Nä nu måste jag skynda mig lite (: så ni får ha en glad midsommar folket :)

/trollet


ett år sedan nu

shit det har gått ett helt år sedan jag var i usa, gud vad tiden går fort. Tiden där borta var nog det bästa jag har varit med om. Jag fick vara med helt underbara människor, lära känna några av dom roligaste och snällaste människorna jag någonsin har träffat. När jag väl var där ville jag bara hem, pga en sak. Och det är inte så konstigt sen kände jag mig rätt ensam eftersom jag var den enda som var 16, antigen var dom typ 30 lr 12, haha men det gick ändå. Jag hade sjukt roligt och lärde mig en massa saker. Jag tror faktiskt att dom ska komma till Sverige när jag tar studenten, det skulle vara helt perfekt. Nää nog pratat om Usa lär kanske bli lite tråkigt för er  och läsa.


Jag saknar min syster så otroligt mycket, jag behöver henne. Jag har inte träffa henne på jag vet inte hur länge, eller jo det vet jag visst. I vintras när jag var på väg till sundsvall åkte vi samma buss. Men liksom hur mycket är det? Jag vill spendera veckor med henne. Det bara är tungt i bröstet på mig och jag vill träffa henne nu på en gång. Det spelar ingen roll om vi egentligen inte ens har samma föräldrar och inte är syskon på något sätt. Så bodde jag med henne i 12 år och hon var som min egna syster och som att vi var av samma blod. Så känns det fortfarande, hon är en person som jag aldrig i hela mitt liv mista. Ibland tror jag att man glömmer bort hur mycket en person betyder för en och att man bara tar dom förgivet. Jag vet att alla måste bli bättre på de och jag försöker verkligen. Jag fick panik när jag hörde att du hade åkt in på sjukhuset förra våren, jag började skaka och tårarna bara rann på mig. Alla sa att jag inte skulle oroa mig för det inte var något farligt, men dom visste inte ens vad dom pratade om. Du kunde ha dött och som tur var gjorde du inte det för du är så stark och du klarar allt. Du är helt underbar sis!
Pauline, jag älskar dig och du betyder hur mycket som helst för mig. En gång syster, alltid syster <3

/trollet

helt underbart

 ett äventyr som man inte får uppleva varje dag , jag har aldrig varit i cypern så det ska sjukt kul ;D 
 jag längtar hur mycket som helst och vill åka nu men det är 7 långa veckor kvar, men det kommer helt klart vara en av dom häftigaste sakerna jag har gjort i hela mitt liv. Tur att tindra är med så hon sköter allt på arlanda och på flygplatsen i cypern , just nu måste jag åka upp till farmor någon dag och leta fram mitt pass. Annars blire ju lite problem ;p haha. Men det ligger där, det vet jag ;D 
 
ikväll blire städning på morgonen, och jag ska försöka hinna med att träna också , allt går ju bara man vill ;p
på kvällen blire bara en massa mys med en massa trevligt folk. Spela spel, äta, busa,mysa och göra saker som man tycker om att göra :) jag längtar , fast fick lite sug idag att  vara i kramfors men det har gått över nu.
Middag hos mormor på lördag, det ska bli mysigt. Var ett tag sedan jag var hos dom så blir perfekt de. åker nog till ramvik på kvällen och umgås med folket som ska vara hos mig imorgon.
på söndag ska jag jobba sen åka till kramfors och sova hos nattis och mysa med henne hela måndag för jag är ledig då :D:D:D det var länge sedan det var bara vi två som gjorde något så det ska bli super mysigt.


 /trollet


bokat och klart

äntligen, nu har vi bokat.

generation fett

det är hemskt och kolla på, hur kan en man låta sin fru att bli så otroligt tjock och sedan att hon ska gå upp ännu mer. Jag fattar liksom inte och sen att han tycker att det är jätte sexigt?


Idag jag är jag sjukt trött, har jobbat och det gick bra. 
Nu funderar jag på att hoppa i säng och få lite sömn, för imorgon äre en lång och jobbig dag. Träning,jobb, boka biljett, kolla på en bikini tills vi ska åka. Och planerna inför helgen, vi får hoppas på att helgen blir bra iaf.

Här har ni en bra låt som ni kan få lyssna på :)


/trollet

Nu har jag varit en duktig flicka, haha

sitter här har precis duschat och nu äter jag, mums. Det var hemskt jobbigt och springa fast jag hade inte kunna väntat mig så mycket annat efter som jag inte har tränat på typ två månader. Nä nu ska jag bli bättre och träna efter mitt kära program, bara man väl börjar så kommer det ju vara lätt om ett tag, när man väl har kommit in i de.

Imorgon ska jag sova länge och ingenting ska få väcka mig, fast jag måste färga mitt kära hår igen eftersom det var typ fläckar.. :/ men det ska jag nog hinna med också.

Imorgon ska jag jobba också, så då ska jag och tindra prata mer om resan, jag kan inte vänta. Det äre ända jag går och tänker på nu på dagarna, har ingenting annat i mitt huvud ;p haha jessica och dom som prata med mig varje dag lär ju bli lagomt less, sry girls ;D

Nu ska jag hoppa i säng och drömma lite grann (: haha. men sovgott för det tänker jag göra.

/therése

kult liv

mohaha bussen stannade inte för mig och jessica så jessica fick gå fram och säga till, tur för henne de ;D nä jag skoja ;p men som tur var kom tina precis då så vi behövde inte gå hem iaf (:
Nej nu måste jag skynda mig eftersom vi ska ut och springa

hörs ses störs

/trollet

He's so much more

Jag är less, less och återigen less.

kom och gör mig på bra humör är du snäll? Hela dagen har varit kaos, massa planer har blivit ändrade och mina vänner ska ej åka utomlands, men jag tänker inte stanna hemma, aldrig i livet. Jag ska åka ändå! Så bli inte besviken min vän, jag kommer ;) haha. Tindra ska följa med mig, köööng.

Why don't you come over here..

hade planerat att först kliva upp 9 imorse men kändes så tidigt i går kväll så jag ändrade mig till 10 ist, sen vart det helt plötsligt 11 ;p så jag ställde väckaren på 11 men då den väl ringde orkade jag inte kliva upp så jag låg kvar ch sov till 20 i 1 då en viss ulrika ringer och väcker mig... Inatt hare varit en sådan där jobbig natt då jag har drömt hur mycket olika drömmar som helst och helt konstiga. Men jag drömde en as bra dröm som tur var, fast den var även lite konstig men det gick bra ändå ;D

Idag ska jag jobba, känns rätt skönt ändå. Skulle egentligen ut och springa nu men jessica tyckte vi skulle springa ikväll för då kanske vädret blivit lite bättre. Vilken dålig ursäkt hon kom med säger jag, nära men då blire att åka hem efter jobbet, byta om och sedan ge sig ut på en otroligt skön och efterlängtad spring tur, inte.. Kul med Stefan Kejisers springgrejs, åh nej. Men det är ju bra iaf, bara typ en timma man behöver plågas sen känner man sig jätte duktig :D

Baby this a new age,You like my new craze.
Let's get together maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy,spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying..

/trollet


fullt ös

gården var bra, stundvis. Mina fötter var död när jag skulle gå hem så jag tog taxi, lyxs va?:D Nä men kvällen började med natt jag,jessica,linda,ulla och frida åt hos mig. Det var mys, sedan gick alla förutom frida ner på stan för jag ville se lorenz & M.sakarias (stavning)så jag linda,jessica gick och kollade på dom för dom ville känna på ullas väska och det gick inte så hon vände och gick till erik ;p men dom var as bra iaf, synd att dom var så tidigt bara! Efter dom gick vi till erik och där vare trevligt folk, vi dansade iaf jag nattis, jessica och elin lite :p linda åkte hem pga en sak och det var tråkigt :/

Vi gick ner på stan till 10 och kollade på melody club, haha dom var verkligen mycket bättre än vad jag trodde ;D sedan gick vi typ runt någon timma och åkte karusell tills marmelad orkestern spelade. Och seriöst dom var sjukt bra, jag och milde poppde ;D alla poppade ;D nää det var kul, så det vart väl en bättre lördag.
Plus att jag tappade min kofta när jag åkte karusell och sedan mina örhängen på marmelad orkestern, lite jobbigt :P


Kanske bara 15 dagar kvar :o emelie, here we go!!!!

/therese

mys med frida på stan

imorse när jag vaknade fick jag ett sms av frida (rydberg) och hon frågade om jag ville följa med ner till kramfors stora stad, haha (: Vi gick vid kvar över 12 sedan gick vi bara runt, gick in på terris och hittade en klänning som jag ska ha ikväll, även örhängen, strumpbyxor och hårfärg ;D Så jag och frida gjorde en liten galen grej, vi gick nedanför kramforsskolan och färgade mitt hår. Haha så jag gick med färgen i håret hem, man måste våga vara lite galen. Det är det som gör livet kul ;D Just nu sitter jag bara här och ska starx börja med maten och sedan tvätta ut färgen ur håret. Är lite nyfiken på hur resultatet blir!
Vi gick även och tog en sallad på bakfickan, satt och pratade. Så dagen har börjat bra, vi får hoppas på att kvällen blir lika bra och kanske tom ännu bättre?

Men nu måste jag fixa allt :) Ha en super kväll för det tänker jag ha :)


/trollet

igår vare så där,

Igår dagen var helt okej, början var lite trög. Men sen vid typ halv 10 så vart det lite drag, typ jesper och alla kom till elin och hämtade oss och sedan begav vi oss in mot stan. Det tog ju ett tag innan vi kom ner men det gjorde mig ingenting.
Jag hade väl så där kul, vissa stunder vare sjukt kul sen typ vid 12 dog det av. Fast jag åkte break dance med linda, det var sjukt kul, de bästa som hände på kvällen ;D Sen fick jag ett sms av en person som gjorde kvällen lite bättre även fast den personen var tyvär inte här i kramfors vilket var en aning tråkigt.  I väntan på någonting gott väntar man alltid för länge ;p haha Kanske ska börja räkna ner dagarna på måndag?;D lr vad sägeru. Nä men det var kul och få de iaf, gick typ och skrattade och vart glad då (:

Det var kul och träffa allt folk som man inte har träffat på ett tag, men jag gick typ själv hela kvällen kändes de som.
Menmen Ikväll skare vara sjukt kul och ingenting kan nog stoppa oss ikväll, eller tjejer?;D Plus att det är ju typ marmelad orkestern,Lorentz & M.Sakarias ikväll, dåå blire fart ;D pluis förfest hos kire, med en massa trevligt folk och bra musik hoppas vi på. Plus att tjejerna kommer hit och äter innan så det blir mys :)

 IKVÄLL BLIRE FULLT ÖS MEDVETSLÖS!

romeo och julia! haha ;)  you know it!

/trollet

världens bästa bror!









Syskonkärlek på högnivå <3

lite skön låt då (:


Men ojjdaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

sitter i min sommarklänning och funderar på vart solen är egentligen? Kändes rätt dumt och komma i en sommarklänning med blommor på imorse när det var hemskt väder. Men ibland får man ta sånt med.

Jag har inte orkat gjort så mycket sen sist jag skrev (typ 30 min sen) haha. Har bara fixat mitt hår sedan har jag inte orkat gjort något mer ;p

Just ja det kommer blider senare från avslutningen idag, frida har dom på sin kamera men hon ska få skicka dom till mig sen :)

hörs,ses,störs!

/trollet


SOMMARLOV!<3

äntligen, 10 veckors frihet. Kan det bli bättre?
Ikväll äre kramfors som gäller, sjukt bra helg det kommer bli. Linda och Jessica ska följa med och vara där hela helgen med mig!:D:D Sommarlovet kommer inte att kunna börja bättre.

Idag har jag bara haft en sak på hjärnan men ni får inte veta vad ;D

Nu ska jag packa lite, fixa mig, tare lugnt och njuta av att slippa skolan.

Vi ses i dimman ikväll?;D

/trollet

under varje leende döljer sig en osäkerhet..

hum, är typ fortfarande super glad men super trött. Har nyss pratat med ullapulla i telefon och som vanligt sa vi inget vettingt men vem behöver gör de egentligen?;D inte vi iaf ;)

Det händer både bra och dåliga saker i mitt liv nu känns det som, och jag hoppas att helgen blir ett ställe där jag slipper allt det dåliga iaf?

Jag ser faktiskt lite ljusare på livet just nu, och det ända jag har på mitt huvud är cypern, you know why :D

nä nu måste jag sova, är as trött. Sleeep tight(stavning)


/trollet


briteny spears in my heart

jag älskar henne, seriöst jag tycker hon är sjukt bra. Sitter på jobbet och dom spelar endast låtar med henne, tror ni jag är lite överlycklig lr?:D Idag lr nu ikväll har jag faktiskt varit ovanligt glad vilket har varit skönt.

jag vill åka till cypern i sommar, så tjejer dit åker vi ;)

/trollet

allting har ett slut..

det är någonting man måste veta, men kan inte tro att allting kommer att vara förevigt.
Men jag har fattat det nu och tar allt mycket bättre än förut, det är otroligt skönt.

I sommar ska jag ha kul och bara må, åka utomlands med tjejerna, sola och bada, festa, träna, mysa, sova under bar himmel, kolla på fotboll, kramfors stadsfest och gatu ;D känns som att min sommar kommer bli äventyrlig, oooh give me summer ;D


/ trollet

I morgon smäller de!

jag är nervös, men det kommer gå bra hoppas jag. Jag kommer ju ha ulla med mig så då gåre säkert bra ;D
hoppas iaf att morgondagen blir bättre än idag, skulle sitta perfekt.

nu blire sängen, är grymt trött.

hare bäst!

/trollet

live for nothing or die for something

från toppen till botten..

just nu känns allt piss, allt kan verkligen vända på en dag. Jag längtar verkligen till helgen så jag kan skita i allt och leva livet och bara må för en helg...


perfekt dag

dagen igår var sjukt bra, fast den började lite små dåligt för jag hade feber,ont i halen och gjorde bara illa mig hela tiden. Men sedan när vi väl hade börjat fixat oss hos emelie och dricka lite så kändes allt genast bättre. VI gick till carro vid typ halv nio och där var det mycket trevligt folk och mycket bra musik. Jag hade grymt roligt, var länge sen jag hade så roligt när jag festade. Nästan alla var på topp humör, galna tjejer, glada tjejer, super bra tjejer, humör tjejer, ja jag vet inte hur jag ska sammafatta tjejerna som var där. Men sjukt kul hade jag iaf. Så tack så sjukt mycket för att vi fick komma carro och tack för kvällen folket!
Det ända som var lite synd var att vi gick ner på stan för där söög det verkligen.

Jag har typ knappt någon röst idag hella så det är pricken över i:et.

Idag ska jag bara tare lugnt, äta popcorn, kolla på film och bara må!


/trollet

håll mig hårt eller släpp mig helt..

kan inte allt bara vara bra för en sekund?

jag behöver dig här nu, bara dig. Bara av att vara med dig blir jag så lugn och jag känner mig så otroligt trygg.
 
har typ inte sovit någonting inatt, har haft jätte ont i halsen och drömt en massa jobbiga drömmar.

på fredag får jag träffa en massa mysiga människor och jag hoppas att älskling följer med till kramfors. Det skulle vara perfekt.

/trollet

kom och ta min hand så flyr vi

jag är så otroligt less just nu och vi ska inte ens tala om vad som hände mig och linda, vi hade otur kan man gott säga.
Jag vill bara beställa en utlandsresa just nu och ha något roligt att se framemot, åk med mig tack?!

jag vill ha sommarlov, fest, tjejkvällar med massa skitsnack, massa badning, sena kvällar, sol och bara MÅ!

dagen började as bra med sovmorgon, gjorde inte så mycket på skolan förutom att typ satt ute och det var sjukt varmt i solen. Nästan så det vart lite små jobbigt, hade hellre varit hemma och sola idag :D

nu kom sötjessa hit och vi ska bara mysa och må ikväll, ha en super kväll folket :)

/trollet

den här gången är det något helt annorlunda och jag har aldrig varit med om det förut <3

RSS 2.0