jag har så mycket jag vill säga..

jag vet inte hur jag sak säga det? men jag vill så gärna och jag måste göra det..

Min kväll igår var väl så där, den hade sina bra stunder men slutet sög. Somnade as skönt i älsklings säng iaf. Så det var det bästa med slutet. Haha Kändes som att kvällen gick fort men det var lika brare! mohaha, men tack för kvällen folket!

Nu sitter  jag och jobbar, ni kan ju bara gissa hur bra det går?  Fast nu tävlar jag mot någon i cypern som sitter på samma projekt, låt mig vinna och gå hem tidigare, tack? :)

jag känner mig faktiskt ovanligt glad, känns som att allt börjar bli bra nu! Har en underbar pojkvän, har underbara vänner , en underbar familj och  jag behöver inge mer  <3

kult liv.

har suttit på jobbet sen 1 nu och är sinnesjukt less, kom och ta mig härifrån nu!!
Åh nu vill jag hem och sova och slippa allt, så låt mig göra det nu tack?!
Är på piss humör så jag klarar inte av någonting just nu..

sååå hejdå..

jag har varit less och arg idag..

hela min dag började dåligt. Jag fick springa till bussen, satte mig på någon spak i bussen så jag gjorde illa mitt lår. Bra start eller hur? Sitter på jobbet nu, det går väl bra men är ändå rätt less. Ligger på mål för dagen så då blir det as drygt att vara kvar här på jobbet ;p menmen pengar pengar!! Så varför klaga egentligen? ;p mums på min bonus!!

nää nu har jag lunch, min mage bara skriker efter maaaaaaaaat!!


puss /trollet


jag vill vara vid din sida förevigt..

solen skiner, fåglarna kvittrar och livet känns underbart.

Och det gör ingenting sämre med att det är sommarlov om 14 dagar?! Det känns helt otroligt bra och skönt!
Jag satt och kollade på utlandsresor igår och jag hittade värsta resan till kreta, jag vill åka nu!
Det var hur fint som helst och det skulle passa perfekt och åka dit, hoppas bara jag har någon som vill följa med mig (A)
jag vet ju en, men eftersom den personen vill åka till jamacia sen om den personen var seriös lr inte, ja det kan jag inte svara på ;p

nu börjar min svenska så jag måste avsluta nu, men hörs ikväll!

/trollet

jag älskar att vakna och ha ett sms från en person som man tycker om..

puss på e <3

helt sjukt vad man kan sakna en person på så kort tid.

jag saknar e rätt mycket nu, fast träffade han i lördags men ändå. Lite små jobbigt!
Men jag sitter iaf på jobbet och drömmer mig bort om att få åka utomlands nu! Och sedan är jag as glad för det går sjukt bra på jobbet idag! Plus att det är ju fest i helgen, men vart jag ska vara får ingen veta förutom dom jag ska vara med ;D mohaha. Så det blir en liten överraskning för er andra ;D

Idag på skolan hare väl varit okej, men min hjärna har tagit sommarlov och vill inte sammarbeta med mig. Så ge mig sommarlov nu tack?!


jag hoppas iaf på en massa mys med älskling i helgen, det skulle vara pricken över i:et <3


/trollet

håll mig hårt eller släpp mig helt..

min helg har varit helt perfekt, lugn,rolig,spontan,kärleksfull,lång, ja och nå mer kan jag inte säga om den. Har börja prata med lite folk som jag inte har pratat med på länge så det är också trevligt :)

Har varit med jessica varje dag, ovanligt va? :D och i onsdags så kom emelie och ulla till härnösand och levde rövare med jessica, det var kul och kolla på dom ett tag sen ville jag bara slå ulla :p haha förlåt vännen ;D i torsdags myste bara jag och jessica här hemma, med mat,film och massa prat. Fredag så åt jessica med mig sedan åkte hon och var med anna och cicci. Men eddie kom och gjorde mig sällskap, det var myspys <3
Lördag var jag med jessica och vi var barnvakt åt jesper, roligt..


jag saknar dig rätt mycket nu!


/trollet


rip my heart apart

less,besviken och jag orkar verkligen inte bry mig om något..
Det är bara jag, hela tiden. Fattar inte folk någonting längre?
Som l och j säger: dom är dum ihuvudet och borde fatta det själv.. Men tydligen inte, och just nu tänker jag vara lika dålig, det kör vi på, eller hur l och j? OFC!

stört inlägg jag vet, men det får ni ta. Goooooooood byee!


/trollet


rätt soft dag

började halv 9 och slutade 11. Det var jätte skönt fast hade ingen lust och sitta och väntai 6 timmar på att gå och jobba så jag gick och fixade så jag jobbar 1-5 idag ;D det är soft! Från 11 gick jag och linda ner på stan och tog det lugnt. Det var myspys :) och vi har kommit fram till att vi har några personer som vi måste lära en hel del, mohaha.

Som sagt sitter jag på jobbet, det går si så där, lite små tomt utan jessa :/
Ska ut och gå med henne ikväll, behövs, måste röra på mig.

/trollet


jag slits mellan två världar..

Jag är besviken och less på det mesta. Och det är sjukt jobbigt att behöva slitas mellan två världar. Jag har flyttat, skaffat nya vänner, har fått ett nytt liv. Men jag har inte glömt mina vänner i kramfors, kramfors är mitt hem och jag har lärt mig en massa där. Jag försöker verkligen hålla kontakten med alla men det är inte bara en i en vänskap utan två, det är lite svårt om det bara är en som hör av sig. Men det är alltid den som flyttar som får för att den inte håller kontakten och sånt men det kan vara den som bor kvar lika gärna som aldrig hör av sig. Jag har det bra där jag är nu men hade det bra i kramfors med. Men i vissa lägen måste man gå vidare i livet och göra förändringar, man kan inte vara kvar på samma stadie hela livet. Man måste våga ta ett steg till och vilja göra förändringar. hum, var nog det jag ville säga just nu.

jag trivs där jag är nu, mina nya vänner är super, min pojkvän är oslagbar och mitt nya hem är lungt.
men samtidigt saknar jag ju mina vänner i kramfors och det vet ni alla. Jag har kontakten med några, önskar att jag kunde ha med alla men som sagt det är två i en vänskap..

Kvällen igår var väl helt okej, började dåligt för mig iaf ;p Men bara jessica hade en super bra kväll är mitt mål nått! För det var ju faktiskt för henne! Vi lekte och jag var ute och sprang rätt mycket, ni som känner mig vet att jag aldrig är still när jag har drucke haha. Jag var lite klantig när jag och e skulle hem så vi fick gå från farmor till oss, orkar inte berätta hela historien :p men han var as trött och frös så kände mig lite dum ;p men han förtjänade det lite så ;D

Idag vaknade vi hemma vid 10 sedan somnade vi om vid 11 och vaknade halv 2 typ, då skulle han hem och jag till västgården och städa efter alla människor som sölar sönder. Mohaha.Sedan blev de att åka hem och byta om sen lunde med jessica myspys de.

Och just nu ska jag sova i min nybäddade säng, åååh <3
Imorgon äre skola som gäller sen jobb. Ha en bra dag

/trollet

jag saknar henne så otroligt mycket.

jag saknar min emmy, det är 4 år sedan hon gick bort nu. Igår på begravningen så spelades en låt som hon hade på sin begravning och det var hennes favorit låt. Jag saknar henne, hon var som en solstråle. Alltid när man kom dit så fick man kubb och saft. Hon var världens gladaste och mysigaste person. Fast det spelar ingen roll hur mycket jag säger hur jag  att hon ska komma tillbaka och allt sånt. För jag vet att hon aldrig kommer komma tillbaka och jag vet att hon har det bra där uppe. Även att hon vakar över oss och hon kommer alltid finnas med mig <3


ikväll äre party som gäller, mycket trevligt folk, gamla människor,nya människor, glömma all saknad/problem för en sekund och bara sjukt kul, så folket vi kommer göra kvällen helt underbar, soooo let's goooooooooooooooooooooO!!!!


/trollet


livet består av prövningar..

det är nya prövningar hela tiden, jag hatar de. Fast man lär sig ju så otroligt mycket och det är så viktigt att man inte ger upp när man får motgångar eller prövningar för det är de som får en och lära sig.
Tänk hur livet skulle vara utanprövningar? tänk vad lite som skulle hända och hur lite vi skulle kunna.

jag har haft en jätte rolig kväll med jessica, vi har ramlat, skrattat, sjungit, varit dumma och pratat om allt mellan himmel och jord som vanligt. Haha :) nu ska man kanske hoppas i säng så man är pigg och kry imorgon tills jobbet och självklart till kvällen!

/trollet


kom och ta min hand så går vi tillsammans..


begravningen

den var så otroligt fin, allt var jätte bra upplagt. Och alla fina låtar och texter, det där hade ni gjort bra!
Det var otroligt jobbigt och vara där, se alla grina, tänka på alla minnen alla har haft med hon.
"Hon är på ett mycket bättre ställe nu, ett ställe där hon kan springa barfota och göra rackartyg med änglarna."
Ungefär så sa prästen, Jag kände henne inte nu, men av vad alla har sagt  så kändes det som att prästens bild av emma var perfekt.
  Vila i frid Emma Ulander 1989/07/24 - 2009/04/25


Nu ska jag gå ut med jessica och bara äta frukt och mysa! Ha en trevlig kväll

/trollet

e <3

jag blir galen..

tur att folk inte kan låta mig vara och verkligen måste snoka runt i mitt liv. Kul att ens föräldrar litar på en och inte alls snokar runt och inte alls läser ens blogg. När ska man få göra någonting utan att föräldrarna granskar sönder en? åh blir så sinnesjukt less........

Jo om 342 dagar får jag göra vad jag vill, längtar hur mycket som helst!


/trollet


imorgon äre ingen rolig dag..

imorgon äre begraving, känns rätt overkligt. Men livet ska väl vara så antar jag, just nu ser jag framemot lördag. Vi ska ha sjukt kul och jesscia ska ha världens bästa födelsedag, det är mitt mål. Tältning och hela köret, kan det bli bättre? ;) mohahaha! ni som fattar vad jag menar kommer tycka det där var kul ;D haha.

Idag hare varit en skön dag som har varit som alla andra dagar typ ;p Fast det var någon moderat som kom fram till mig,linda och jessica idag när vi satt ute och jobbade med engelskan. Han var lite rolig och lyssna på, för frida kom lite senare och typ verkligen försökte övertala henne om att gå med i modernas ungdomsförbund. Det var kul :)

Nu sitter jag på jobbet och försöker koncentrara mig men går inte så bra om jag säger så. Har ont i huvudet och är lite små less. Men blir ju myspys ikväll, puss på de!


ha en trevlig kväll och en super bra dag i morgon!

/trollet

<3

ni lyser upp min dag och får mig att tycka livet är kul..

matten gick bra för mig, tyckte att det var rätt lätt. (: efter matten hade vi typ 2 och en halv timmas lunch och vi solade lite och hade bara mysigt. Efter skolan gick jag på stan en snabbis med linda, wille och eddie. Men linda och willes bussar gick 2 så efter de gick jag och eddie hem till han och kollade på film. Han var typ as trött men han fick inte sova för mig ;D han är söt och svagare än mig i sina ben ;D haha. det tycker jag är kul, så kan jag mobba han. Wiiho (y)
Imorgon äre skola,jobb och eddie som gäller, känns som att min dag kommer vara bra :)

vill inte komma hem ikväll för mig kära fader ska prata med mig om skolan, hum känns inte så kul.
Fast vill typ aldrig komma hem nuförtiden så, känns lite små jobbigt.

mina klasskompisar plus  några filurer  gör mina dagar super bra, ni som känner att ni ingår där ta åt er väldigt mycket!!

/
trollet


lite skön låt dåå?!


Couldn't be much more from the heart

har träffat e både idag och igår, kan det bli bättre? Åkte även bil med han,ronny och peter idag, mohaha vi åkte upp någonstans där man bara såg en massa skog. Men det var roligt, dom är ju galna så kan inte bli så mycket annat.  Efter så gick jag och mötte jessica och vi gick till våran "samlings plats", haha töntar vi är. Nä men det var rikigt skönt, för jag fick verkligen lätta mitt hjärta lite och det var skönt. Så tack för samtalet och stunden vännen! <3

just nu sitter jag i soffan och har just fikat med jesper, vi kollar på barnpogram, älskar det juue <3 haha not :D
ska väl snart sova min skönhets sömn så jag klarar av matte nationella imorgon ;p
pratade med min älskade bror idag med, jag saknar han fruktansvärt mycket och önskar verkligen att vi kunde träffas oftare. Jag älskar dig bror <3

Imorgon ska jag på skolan sen ska jag jobba. Och på torsdag ska jag sova hos älskling, myspys ska de bli.

Men lycka till på matten imorgon alla :D sovgott också :)


/trollet

du är bäst!<3

helg, helg, helg..

min helg har varit, hum bra? nära jag skoja, den har varit super :) kunde ha varit lite bättre menmen sånt man får ta. I Fredags följde linda med mig till kramfors och vi myste med elin,ulla och nattis en stund. Vi satt och pratade och snackade lite skit, haha alltid lika kul med dom ;D jag och linda somnade typ halv 3 - 3, var skööönt.

I lördagas vaknade vi vid 11, det var längesen jag vaknade så sent så det var också skönt :D vi åkte till pappa och tog det lugnt och åt korv med bröd, och tävlade, fattar ni? linda billström tävlade mot mig? mohaha ni kan ju bara gissa vem som vann?;D
Men efter de så skulle hon åka till willepille så hon tog 17:22 bussen. Jag följde henne till bussgrejen och sedan satt jag där på en sten kanske 30 min efter hon hade åkt. Det var otroligt skönt att sitta själv i solen och bara fundera.
Det var ju så att jag skulle till eddie men han var sjuk så jag fick vara hemma. Då gick jag till jessica och åt tårta med henne och anna och självklart så kollade vi på handbollen.
Efter handbollen så gick vi ut och gick också satte vi oss på en sten och pratade och sjöng, tack för kvällen tjejer :)

just nu sitter jag på jobbet och bara två timmar kvar tills jag slutar, wiie. Hoppas på att e orkar ta sig upp ur sängen så jag kan få träffa han en snabbis, det behövs. <3

plus att jag jag lyssnar typ bara på gamla låtar nu och det finns gamal musik är typ den bästa? ;p

/trollet

skön låt


polarcupen

man saknar det lite, eller vad säger ni tjejer? ;D




ingen skola idag

är ej på skolan, är sjukis. Lite så drygt, missa nationella så det känns lite så jobbigt. Iaf så färgade jag mitt hår igår, är nöjd med resultatet. Vart brun/rött, ville ha det lite rödare igår men nu tycker jag att det är perfekt.

Nu sitter jag bara här hemma och vill på skolan, hatar att vara hemma. Eller det kan vara rätt skönt ibland men inte idag.
jag har ingen aning om jag ska vara i kramfors eller i ramvik i helgen, har lite funderingar på att åka till kramfors imorgon och sen vara i ramvik på lördag. Jaja vi får se hur det blir som iaf.

/trollet

jag saknar e väldigt mycket <3

sista,fredag,lördag och söndag..

sista = grillning med tjejerna, jag har aldrig med tjejerna, en prommis till ävlen(fast vi hann inte komma fram innan dom kom upp och vi skulle gå till bussen) bra folk, bra stämmning, nya upplevelser, ont i fötterna, donken med jessica och ulla, sitta och vänta på linda och wille, pigglin, bussresa och bara en massa mys. tack för kvällen gott folk :)

fredag = middag hos linda, åka med daniel till ramvik, snibben och grilla med en massa trevligt folk, vart kallt och gick till marcus med typ 9 pers, gav en massa klunkar till jessica, spelade fotboll (vilket inte gick så bra), gick hem till peter från hälledal, eddie och peter skrämde jessica för karsten? ingen aning om hur det stavas men det var kul iaf ;D skulle kolla på film men hann somna.

lördag = vaknade hos peter, gick hem och solade med jessica, duschade, gick till peter en sväng för där var min pojke, sen gick jag hem och jessica kom, vi åkte till lunde med krille och fixade en sakm, sen jessica och satt och pratade,  for till frida och träffades hennes vän från övik, önskade mattias lycka till, åkte hem och pratade lite med monica,pappa,madde och stefan, deras skjuts kom och lika så eddie, jag,j och e var barnvakt åt jesper, gjorde små busiga saker, hade en super trevlig kväll och slutade med att älskling sov över.

söndag = klev upp halv 8 , åkte med 20 i 9 bussen till härnösand, jag och jessica la oss och sov i väntsalen på busstationen haha, jobbade, gick på donken, åkte buss hem och nu ligger jag i sängen och ska sova..


ja det har varit min helg, kan ju inte säga mer än att den har varit perfekt. Och nästa helg verkar tom bli ännu bättre, så jag skippar gärna den här veckan så det kan bli helg på en gång.


/trollet

jobb,jobb,jobb

sitter på jobbet nu, är sjukt less. Det går inge bra nu, sov typ 5h inatt med så känner mig rätt sliten efter helgen. Igår vare en sjukt skön dag, pappa gjorde lite oväntade saker, eller hur jessica?;p                                                                                                                                                                                                                         

therese tycker om

h-sand
k-fors
bf
j och l
e,u,n,e och f.
monica,pappa och jesper
bror
mamma
släkt

men mest eddie <3


bra lördag

super bra lördag! sitter hemma med eddie nu, jessica gick nyss. Har haft en skön lördag, iaf från typ 5? men nu ska jag vara med nörden (: ni kna ju iaf försöka ha lika mys som mig, men ni kommer aldrig att lyckas ;D

ses!

/trollet


<3


RSS 2.0