Brooke Hogan feat. Colby O'Donis


Melissa Horn


sagoland

Jag såg den här videon på en tjejs blogg, seriöst? tjejer som är 7 år och kan dansa som ja vad ska man säga, strippor? Jag blir mörkrädd och undrar vart vägen är påväg egentligen?





jag förstår inte varför det är svårt att glömma? det kommer upp i mina drömmar ibland och det gör så ont. Jag förstår inte? borde det inte vara lätt att släppa och gå vidare? tydligen inte...


/trollet

alla år, alla minnen..

forever and ever e! <3

Jag måste inse nu att jag måste lägga allt och sidan och gå vidare. Det har trots allt gått 2 år, två år som jag inte har kunna gjort något på? lagt energin på en massa bråk och sånt. jag vill inte ha det så, men jag tänker inte glömma alla minnen. Dom kommer alltid att finnas kvar det spelar ingen roll, jag vill ha kvar dom för dom har gett mig erfarenheter och verkligen lärt mig något av det. Men jag är glad att det var du och ingen annan. Men nu ska jag lägga allt det åt sidan och sätta mig själv i första hand. Efter två år av bråk som har handlat om ingenting känner jag att jag har fått nog och orkar inte det längre. Du har gått över gränsen och det är bäst så här,  jag har mina vänner som stöttar mig och bryr sig och vill mitt bästa. Och mina vänner är dom jag bryr mig om och värdesätter mest, och så ska det vara.  

/trollet

nu måste vi dra ja, vi ses väl nån dag, ja sa livet blir bättre när man vet var man ska.

jag har världens bästa farfar,, han har varit i min lägenhet och målat och tappetsera om. Pappa har även varit där och hjälpt till tisdags och idag, så snällt så.

Iallafall så är jag sjukt less så alla idioter som finns, varför kan inte folk bara förstå att man kan säga vad man vill till en person och tro att den personen ska finnas kvar? Sen inte förstå vad den har gjort och vara hel pyskad i huvve. Så sjukt irriterad är jag nu, jag vet jag borde inte lägga energi på det, men det är inte så jävla lätt och bara skita i. Men nu ska jag, skita i allt den personen säger och bara inse att han/hon inte vet vart han/hon har sig själv. Så frågan till mig själv nu är: varför lägger jag ner energi på han/hon genom att skriva här? ja bra fråga therese.

/trollet

- "jag är så mycket finare än vad du någonsin kan få" 
lilla vän, du blir värre och värre för varje dag.

vi ses någon gång, i framtiden kanske? inte före iaf.



underbara älskade

vi såg den filmen idag eftersom vi håller på med kris inom kommunikationen, uscha vilken film. Men den var sjukt bra men hemsk, hellst när man har läst så mycket om kris och vet allt om alla stadium och sånt. Jag vill se den igen hemma och inte på skolan, blir en annan effekt då.

varför känns allt så här? varför just nu och inte då? allt föll liksom ihop på en kort sekund, jag fattar inte?  Jag vill inte att det ska vara så här, jag vill inte känna så här. Jag har sagt till en person i hela världen pecis hur jag känner som, jag önskar att jag kunde säga de till dom som behöver få veta det mest. Men jag vågar inte, jag kan inte, har aldrig kunnat, bara gömt allt. Don't dream it's over, ja så kan man också säga. Men jag förstår inte varför det är så svårt, jo kanske för att lita på folk är inte min starka sida, har blivit sårad,lurad och besviken för mycket. Jag har mina närmsta som jag vet att jag kan lita på men hur ofta träffar jag dom? typ 2 dagar i veckan, knappt. Sedan fräffar jag inte o och p så direkt ofta heller, p träffade jag i sommras! i sommras, innan cypern, helt sjukt. Vi bor inte ens långt ifrån varandra? jag förstår inte. Och o träffade jag i december men skulle vilja att det var oftare precis som jag vill träffa dom andra oftare med. Fick jag bestämma skulle jag träffad dom så ofta som möjligt, men allt går ju inte som man vill.
Kanske allt håller på att brista nu? Efter alla år, kommer det kanske nu? vad vet jag, lilla jag liksom? Jag har klarat det år efter år, och visst efter ett tag går det inte längre men nu? jag vill inte de, det är för mycket som ska göras, hända och det passar inte nu bara.


/trollet

tänk om? ja tänk om man hade gjort allt på ett annat sätt..

ibland önskar jag att allt hade sett annorlunda ut i 9an, vad hade jag valt då? vad hade jag vela då? Ja bra fråga de. Jag lät allt för mycket styra över mig ett tag där. Det är något jag ångrar så sjuk mycket i dagens läge.
tänk om, tänk rätt..

jag fyller 18 om 2 månader och 15 dagar, det känns rent ut sagt underbart! men det förändrar ingenting förutom att man får ta körkort,blir myndig och kommer in på krogen. Tänk om allt gammalt kunde försvinna när man fyller 18 och man får liksom börja om.




för just då var allt bra, det fanns inga bekymmer, man brydde sig inte om något över huvudtaget, Ta mig tillbaka..

 


skola älskade skola

nu sitter jag på skolan och vi har projekt och företagande, det är så kul. Jag älskar verkligen den här kursen, finns ingenting bättre. Haha tur att jag är så seriös med, love my life.
Jag ska iaf ta tag i allt nu, först och främst skolan. Göra alla uppgifter i tid och planera bättre, börja plugga teori och allt sånt. Kommer vara instängd i alla skol böcker och teori boken, you go therese.

Jag har hittat två filmer som jag rent ut sagt älskar och det är bring it on (det kanske ni fattade) och she's the man, hur bra filmer som helst, I just can't enough. Det är två filmer som verkligen faller mig i smaken och som passar mig. För dom som ej har sett dom (fast vem har inte liksom, mohaha.) kan jag verkligen rekomendera dom. Humor,kärlek,trassel, och lite kämpar glöd så där, hihi!

Idag så ska jag plugga,plugga,plugga och ta tag i några andra saker som inte ni inte får veta för dom är hemliga för ett litet tag. Allt måste bara bli av så lovar jag att ni ska få veta, en liten överrsakning så där, he-he..

/trollet

RSS 2.0