Varför så långt bort?



jag vill att du ska bo här hos mig, du är för långt borta..
allt skulle vara så mycket enklare om du bodde med mig,jag saknar dig ♥

27 December

Imorse vaknade jag upp hos frida klockan 11 fast vi låg kvar i sängen till typ 20 i 12, sköönt. Då gick vi ner och åt och skynda oss för vi skulle vara på badhuset halv 1. Där stod elin och väntade på oss för vi var lite sena, vi hade bestämmt att jag och hon skulle simma och frida skulle gå på träningsvärkstan och så vart de. Jag och Elin simmade typ 60 längder, visst var vi duktiga?:D
Det var mys iaf, vi pratade om allt mellan himmel och jord och busade lite oxå. Gud så jag älskar den kvinnan ♥

Sedan när vi var klar så kom frida ner och då bastade vi och så, rätt skönt de med. Vi gjorde oss i ordning oxå kom emelie och ulla till ådalshallen typ och pratade lite. Jag gick hem och tog de lugnt efteåt.
Eftersom jag och jennifer hade bestämt att vi skulle byta julklappar så gjorde vi de idag, jag fick puder och masscara, tack vännen ♥

Ikväll har jag varit hos elin med jennifer,frida,melina och madde. Det var myspys, vi kollade på tillbakablick på idol09 och spelade med andra ord. Jag är verkligen bäst på de, lr inte ;p

Nu ligger jag i sängen och funderar på att sova eftersom jag ska upp halv 8 imorgon fö att åka till övik med tjejerna,loove. Där skare shoppas en massa kläder, fast viktigast av allt är nyårsklänning ;D men det ska hittas och så är de ;D

Godnatt!!

/trollet

PERNILLLA :D lr hur elin;)


Då var det roliga slut..

Jag hade en sjukt bra julafton, jag fick pengar, en tv, bra och ha saker, hårgrejor,ansiktsgrejor, TAPETER til min lägenhet :D:D och en as snygg spegel och lite till :) kan inte säga annat än att jag fick de mesta jag önskade mig, thanks!

nu ligger jag hemma hos mamma och är sjukt trött, less och så. Men det får gå ändå.
Ikväll ska jag vara med frida och vi ska mysa, basta och så, längtaaaaar!

jag hatar alla frågor som man aldriiiiiiiiiiiiig svar på som jag skrev förut. Nu är det ännu fler, jag blir bara lite så där smått irriterad, haha..
Tur att jag har folk som gör mina dagar lite bättre och får mig att må bra, ni är bäst <3

/trollet


you make me smile

only hope..

Ibland undrar jag hur saker vart som dom vart. Vart gick de fel, vart gick de rätt? Varför just jag, varför just då, varför just nu? Det är verkligen frågor man aldrig kommer få svar på och det stör mig så mycket..

/trollet

haha roliga ni ..


sad face..

nu har jag lämnat stockholm, vilket känns piss. Jag vill inte åka hem, jag vill verkligen inte. Det var länge sedan jag hade så roligt. Men det var absolut inte sista gången jag var i stockholm eller träffade olivia, hon kommer upp och jag kommer ner. Jag kan inte vänta tills nästa gång och det får absolut inte ta 4månader som den här gången.

Jaha annars då? Jo då rullar livet på som vanligt, har bara olika frågor som jag måste ha svar på. Eller måste och måste, känns som att jag skulle kunna ta ett steg vidare och lämna vissa saker bakom mig ifall jag fick svar på dom. Livet handlar tydligen om att ta sig igenom svåra situationer och lämna vissa saker bakom sig och ta steg framåt. Det är inte alltid så lätt men man blir starkare av det säger dom.

Några saker som jag verkligen avskyr är att lämna folk, när folk undviker frågor och skriver ngt annat ist,när dom ljuger och när dom bedrar. Det är saker som jag verkligen inte klarar av.
Att lämna människor, uscha, jag vill typ börja grina varje gång om jag vet att jag inte kommer träffa dom på ett tag tex som nu med olivia. Fyuschblää vad jobbigt de var.
Sen när folk liksom undviker frågor för att dom inte vågar svara och erkänna något? det är nog det värsta jag vet, då vill man bara slå in pannbenet på dom ;p
Folk som ljuger och bedrar, dom hatar jag. Kan inte säga mer än de..

Nej det var allt för mig, ha en trevlig måndagskväll:)

/trollet

3 dagar kvar tills jul, njut!

vi klicka ♥

Min oliva har skrivit det här, hon är bara för bra.
"Måste bara säga att fan vad kul jag har med Therese alltså, om hon bodde här skulle hon verkligen göra allting mycket bättre! Vi har alltid så kul tillsammans. Det var länge sen jag skrattade så jag fick ont i magen, vill verkligen att hon ska bo i sthlm. Längtar redan till nästa gång hon kommer hit, då kanske hon är 18! Fan vad vi ska festa då! Om hon bodde här känns de nästan som att jag inte skulle behöva någon annan. Igår satt vi liksom bara framför en varsin dator i en stor säng och hade ändå hur jävla kul som helst! Vi klickade så fort jag kom in i lägenheten i Cypern. Hon och jag gick ner till poolen med lite öl, och snackade massa skit, vi öppnade oss för varandra på en gång. Vi blev bästa vänner på en gång"



Det är som hon säger, direkt när hon kom in i lägenheten fann vi varandra. Hon är inte vem som helst utan hon är speciell, det är ingen vän man bara hittar så där. Jag önskar att hon bodde med mig, allt skulle vara så mycket lättare då. Hon är sin egen sol och lyser upp tillvaron, jag är gladast i världen för att jag träffade henne. jag kan lita på henne till 100% och verkligen veta att hon inte säger något till någon annan, hon får mig att le, må bra och glömma allt. Jag älskar dig!


/trollet

I can't get enough..

Jag har haft en underbar dag här i stockholm, började med att jag och olivia vaknade halv1 och for till stan klockan 2. Där gick vi bara runt och kollade lite och inhandlade lite små saker, och tog en super mysig fika med.
Efter de åkte vi hem och chillade, vi hade typ inget och göra så då fick vi för oss att åka på bio så då gjorde vi de. Vi såg new moon, snacka om att den filmen är hur bra som helst, skulle kunna se den 10000000000 gånger.

Nu sitter vi i Philips (olivias låtsas bror) lägenhet och äter popcorn :) På vägen hem från bion var vi som småbarn, sprang runt och knuffade varandra i snön och så. Sjukt kul hade vi iaf.

Känns jobbigt och overkligt att jag måste åka hem på måndag, jag vill stanna..
Jag mår bra här, jag behöver inte tänka på en massa jobbiga saker utan jag kan bara vara plus att jag får vara med olivia, hur underbart är inte de?
jag undrar när vi ska ses nästa gång, det får inte dröja 4 månader som nu. Det är alldelse för lång tid, då saknar jag henne för mycket. Hon gör mig glad och får mig att tänka på annat och tar en för den man är och snackar inte en massa skit.

Nu ska vi kolla på film eller något, ses hörs störs!

/trollet

stockholm!!

Nu är jag i stockholm och det är helt underbart. Så otroligt skönt att få komma bort ifrån allt och träffa oliva, jag har saknat henne som en galning.
Iaf så började dagen med att jag klev upp kl6 och bussen gick 7, åkte buss till 20 i 1. Då kom jag fram till t-centralen och ringde olivia, hur förklarade hur man kom till tunnelbanan. Det tog sin lilla tid kan jag lova, men det vare värt.

När jag kom fram till skarpnäck så började jag gå mot olivias lägenhet och då ser en jag en springandes stressad olivia,sötis hon är :D

Vi har iaf bara chillat, sovit, varit och ätit och nu ligger vi i sängen och äter godis,chips och en massa annat, love it! haha..

Imorgon ska vi åka in till stan och kolla runt och inhandla julklappar :) och sen en massa mys på kvällen :)

Jag kommer tillbaka till härnösand på måndag kväll, hare bäst!

/trollet

du gör allt så mycket svårare..

Folk har tjatat på att det var ett tag sedan jag skrev så det kanske är dags att skriva lite..

som sagt var det ett tag sedan jag skrev några ord här och där. Jag har inte haft så mycket tid till att skriva utan det är så mycket som händer just för tillfälligt.

Idag äre första december och det är snart jullov och jul plus att min pappa fyller år idag så grattis till han <3

jag vet inte vad jag ska skriva här längre, det händer inte så mycket med mitt liv förutom skolan och jobbet :p

jag har iaf slutat med handbollen nu, känns både bra och dåligt. Jag är dock sjukt sugen på att börja med fotboll igen ;p Men vi får se vad som händer.

Nu ska jag plugga och vila, ses hörs störs

RSS 2.0