It's amazing

jag har flyttat in i min lägenhet nu, kan inte säga mer än att jag älskar det. Ska bara fixa dom sista grejorna där nu sen är allt klart (:

Idag äre sista dagen på lovet, känns fy, usch, bläää. Jag vill inte tillbaka till skolan, jag skulle hellre vara på hälledal skolan.

I helgen äre halloween, kan det bli bättre? jag sak jobba hela helgen men det stoppar inte mig kan jag säga ;D vadå, det är bara halloween en gång om året? så varför inte?;p haha..

Och handbollen, ja den har jag tagit en paus ifrån. Jag vill inte spela längre känns det som utan känns som att jag bara spelar för andras skull. Menmen vi får se om jag kanske hittar tillbaka till den.


Nej nu ska jag träna sen duscha sen åker jag nog till sandraa och sen äre frånö som gäller.
Ha en super kväll!


/trollet

bara ett litet ord kan du väl säga istället för ingenting? Inte ett ord på nästan 4 veckor, vad är det som är så svårt?


jag är less på att det alltid måste finnas förklaringar till allt.

seriöst till varenda litet steg man tar så ska det alltid finnas förklaringar, varför kan man inte bara låta allt bli som det blir? Eller när något redan har gjorts, varför måste man ha en massa förklaringar hela tiden. Det är någonting jag är otroligt less på, lev livet bara.


Nu ska jag på hockey, hare bäst.

/trollet

handboll handboll och återigen handboll.

Idag har jag tränat sen hade vi match men efter som jag typ har gjort 4 träningar kanppt, så asatt jag på bänken vilket bara var bra. Känenr inte för att spela när man är helt vilse i målet liksom ;p
I veckan äre äta, sova, andas handboll som gäller. Match på lördag i Umeå, lite nervös jag är kan jag ju säga.

Vi spelade iaf mot kramfors idag, vinst (Y) Vi spelade inte alls bra i första, men andra vart mycket bätte.


kanske ska sova snart?

/trolelt

jag älskar helg

Det är det bästa jag vet, man är ledig från allting som har med skolan och göra. Jag är så otroligt less på skolan just nu, varför är det inte vi som tar studenten i år? Vi har ju bara 1 1/2 år kvar, jiiiippppiiie. Usch jag vill inte ens tänka på de, tur att tiden går fort iaf.

Jag flyttar iaf in i min lägenhet på lovet, känns både bra och dåligt. Eller det känns jätte bra men jag är så sjukt nervös bara. Jag hoppas att mina kramfors tjejer komma vara hos mig mycket på helgerna!

Fast om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog vara hemma på helgerna med och inte bara vara i härnösand och nörda.

Plus att jag saknar kramfors tjejerna, känns som att jag inte har träffat dom på år? Fast jag träffade nattis i onsdags men känns ändå som en evighet sen, inte på tal om emelie,elin och ulla dom har jag inte träffa sen förra helgen. Sen alla andra, ja dom träffar jag aldrig? det är hemskt tråkigt. Helt sjukt, varför går jag i härnösand? det är en fråga som jag sätller till mig själv rätt ofta. Visst det är väl okej att gå där, men hade varit annat och gå i kramfors. fast hade jag gått här kanske jag hade tyckt att det var hemskt? Man vet ju aldrig.

Nej nu måste jag rycka upp mig och får göra det bästa av allt.
Ha en bra dag

/ trollet

Mina tjejer är bäst bäst bäst och återigen bäst, I LOVE YOU BIG TIME <3


trött, less och saknar min fru

jag är trött,less och vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag vill bara härifrån, nununununu. Jag palla inte, låt mig åka ner till stockholm och vara där resten av livet? haha.

Nä nu längtar jag tills jag har flyttat in i min lägenhet, och har mitt ställe..
Synd att jag inte hinner flytta in innan lovet eftersom jag är på apun,tränar och jobbar. Menmen bättre sent än aldrig?

Men jag vill träffa olivia nu, var förlänge sen. Jag vill iaf träffa henne nu, leka och busa som bara vi kan :D eller hur daaarling?:) <3

just ja p har kommit hem nu :D:D:D

nej men nu ska jag gå och lägga mig, sovgott!

/trollet

when I say party, you say party!

 PARTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY! sitter hos micka nu, ja det ärbästa :D vi njuter av livet liksom ;) vi ska väl snart in på insparken, BÄSTA!
Pratade nyss med min olivia i telefon och vi bestämmde att jag skull henne i helgen

NU ÄRE FESSSSSSSSSSSSST!
Im starting to lose control, here you comes like a brain new daaaay

/trollllolllllllet


RSS 2.0