ge mig 12 juni nu tack?

jag är delad,splittrad och ja jag vet inte. Jag vet inte vad jag ska tro längre, jag vet inte vilka jag ska lita på, allt känns så konstigt. Jag gillar inte det , jag hatar allt det här. Nu vill jag åka långt bort, där jag kan få slippa alla falska människor, slippa alla beslut och där man bara kan må. Liksom slippa allt för någon sekund, åh ge mig 12 juni nu tack.

Jag vill att allt ska börja ljusna, jag vill se att det blir bättre, jag vill att vissa ska förstå att man inte kan behandla en människa hur som helst och sedan tro att man finns kvar där. Nej men vännen så funkar det inte, just nu äre ditt misstag.

/trollet

idioter!

jag fattar inte hur ni orkar..


han fick mig att se annorlunda på så många saker.

vi pratade så mycket på kvällarna, om allt. Jag kommer ihåg varje ord du sa som fick mig att känna mig så mycket starkare. Du sa åt mig att inte lyssna på andra när dom sa något elakt eller klankade ner på mig, utan jag skulle bara strunta i det och ha min egen syn på mig själv.

Den varma, ärliga rösten, tryggheten jag kände, känslorna, och dom stunderna vi pratade, jag saknar det.
Jag kommer ihåg speciellt en kväll, vi gick ensamma efter gatan, vi letade efter stjärntecken,skrattade, pratade, och det levde i nuet. Men självklart så kom vissa frågot upp som man helst hade viljat slippa men nu är jag bata glad för att allt kom upp.

Det känns som att du är en av som starkaste personerna jag har träffat. Vi gick iaf efter gatan och pratade och jag kommer ihåg hur du frågade mig: Ja men tycker du det? varför lyssnar du på det egentligen? det som är viktigt är väl hur du ser på dig själv? och vad du tycker, Inte vad andra tycker. Therese bli stark, lyssna inte på alla andra och ändra dig inte för något någon annan tycker som inte du tycker. För ingenting av vad dom säger är sant om du inte håller med dom när dom klankar ner på dig. Om du inte hade varit som du är nu hade du inte varit therese och det är det jag gillar med dig. Så tänk på det, ändra dig inte för någon annans skull, för då förlorar du dig själv och är inte Therese längre..

Jag hatar allt det här för jag saknar det så sjukt mycket. Jag önskar att jag hade dig vid min sida så mycket oftare, så jag fick känna den tryggheten och höra dina varma ord..

/trollet


känslor hit och känslor dit

jag kan inte hålla med dig, du känner helt annat än mig. Jag tycker otroligt mycket om dig som vän men inget mer, du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Men det kan inte bli mer än så här, jag önskar att du förstod de. Och jag var ärlig och sa som det var, för jag känner inte någonting sådant och just nu känner jag att jag inte känner någonting för någon. Förlåt men det är bäst så här.

/trollet

timrå - djurgården

igår var jag på hockey som sagt, helt sjukt roligt vare. Malin var helt inne i matchen och det var sjukt roligt  att titta på na då, haha. Men vadå det är inte fel med lite inlevelse och liksom verkligen gå in i matchen :) men jag hade en sjukt trevlig kväll igår, och som sagt var matchen insane. Hoppas timrå går till slutspel nu iaf eftersom modo inte gjorde de så jag får kolla på ännu mer matcher!

Som sagt ska jag klippa mig idag och vissa tycker att jag inte ska klippa lugg och andra tycker att jag ska göra de. Men jag har ingen aning om hur jag vill göra, för känner jag mig själv kommer jag aldrig orka fixa luggen så som man jämnt måste men trivs ändå i de. Och som jag har nu ja det trivs jag också i och man behöver inte fixa det lika mycket som man behöver med lugg. Aja vi får se hur det slutar, haha.

Nu ska jag gå ut i solen med linda,adam och simon.

/trollet

jag önskar att jag kunde förstå vissa saker

jag orkar inte att det bara ska vara jag, får bara en massa invändningar till svar hela tiden och jag är så otroligt less på de. För jag tänker inte  försöka hela tiden och sedan aldrig få något tillbaka. Slut påne!

Imorgon klockan 5 får jag lov :D efterlängtat, har jobbat hela veckan så fredag,lördag och söndag är mitt lov. Det är bättre än inget säger jag :)
I dag var mamma,mormor och min bror här. EFter jag hade slutat så gick vi och åt på sam's gott, dom följde med till lägenheten och kollade på hur det blev oså.
Iaf imorgon efter jobbet så ska jag till timrå och se på hockey med mallan som det ser ut, kuuuuuuul :D


Nej nu ska jag fixa inför natten och sen kommer jessica som ska sova här inatt :)

nattinatti

/trollet

jag kanske ska klippa lugg igen? lite hjälp vore bra, om vad ni tycker och så :D

jag njöt varje sekund

gud jag fattar inte? varför kan jag inte bara släppa och strunta idet och liksom se positivt på det hela? jag förstår inte på mig själv i dom här lägerna. Therese släpp det och låt det vara, det var en bra tid om är över nu..
Tänk om det vore så lätt? men när jag väl har fastnat så sitter jag fast och jag hatar det. Skulle ha lyssnat på maria på jobber från första början, men jag är för dum för att lyssna på folk tydligen.

Iaf så äre ju lov nu men jag jobbar ända fram tills på torsdag, vilket lov va? helgen bjuder iaf på mycket festligheter,haha. Fast känner mig inte så pepp på det men det får gå ändå.

Iaf så har jag stickat klart min mössa, nu ska man bara sy ihop den men det får momma hjälpa mig med, haha. NU ska jag försöka sticka sockar, om jag klarar de :p


Nej nu blire sängen ska upp och jobba imorgon.

/trollet

Jag har världens sötaste mormor! <3

nattispattis

jag läste nyss nattis blogg och såg att hon hade skrivit lite om i fredags och lagt ut bilder nathab.blogg.se gå in där och läs lite mer och se lite bilder :) Jag håller med henne totalt, vi 5 är bäst på fest, är inte vi på festen äre ingen fest och så äre bara. Jag älskar mina 5 tjejer, dom är bäst <3

kan inte säga så mycket annat än, trasig säng och bra kväll

fredag kvällen var hur skön som helst, allt som ska hända, hände. Haha helt sjukt. Men det var mycket trevligt folk och dom bästa tjejerna var där. Jag kan inte säga annat att jag ahde en underbar och rolig kväll/natt/morgon. Visste vissa saker hade jag kunna varit utan, vissa saker förstörde en hel del. Men det var rätt rolig saker som hände då med om jag tänker nu i efterhand. Så tack för kvällen, och läs elin blogg b-ella.devote.se så kan ni läsa mer om kvällen, för hon har skrivit om hur det var och hur en fest ska vara.

Jag kan inte säga annat att jag var världens bästa mormor och morfar och farmor och farfar. Utan dom hade jag aldrig klarat mig, plus att mormor och morfar är hur sköna och roliga som helst att umgås med. Allt är så lugnt och skönt och jag gillar de. Jag måste verkligen försöka att börja umgås med dom mer för jag hade glömt hur bra kul det var. Det kanske låter konstigt men jag tycker verkligen om att vara med dom och göra ovanliga saker som att sticka och sånt kul. Haha.


/trollet


det är tur att jag är ensam i min lägenhet just nu

jag är så fruktansvärt arg, hela min dag har varit skit. Allt har gått åt helvete och jag skulle vilja kasta ngt hårti väggen just nu. fast det kan jag inte gör för då förstör jag nog väggen som farfar och pappa har målat så fint så blir inte så bra de. Min tv funkar inte, min dator är cp och jag är less på en massa människor.

Jag skulle vilja ha världens fetaste godispåse nu och bara sitta och trycka i mig, men inte ens de har jag. PLus att jag vill inte äta med pencilin (stavning) längre utan jag vill börja träna och helst fotboll.

Jag vill åka utomlands, flytta utomland och slippa det här sjukt äckliga kalla landet. Jag hatar kyla och då menar jag verkligen hatar (ungefär som med allting annat just nu). Låt mig få ligga på en strand med en massa goda frukter, ett varmt hav och inte en massa problem runt omkring. Bara få ligga och glassa på stranden och njuta av livet för det går ju inte ens att gör här i sverige på sommaren eftersom sommaren också är svin kall.

Tänk och bo i typ LA, florida eller miami lr hur det stavas. Dit ska jag flytta någon gång, helst så snart som möjligt. Där äre iaf varmt och skönt och en massa snygga boys att kolla på ;) hahahaha skoja..

Tur att det är sämst att ha mobilt bredband och spela spotiify samtidigt, det laggar sönder.  Åh gosh vad jag klagar, men jag kan inte hjälpa det, förlåt.

Nej nu fåre vara nog, nu ska jag kolla på bring it on och försöka sova..


/trollet

återfall gånger tusen

jag vill tillbaka nu, till den tiden. Känslan och allt, varför ska det bara försvinna? jag kan inte förklara hur jag känner just nu, jag önskar att jag kunde göra de för allt skulle vara så mycket lättare då. Varför plågar jag mig själv genom att lösa och kolla på bilder? bra fråga therese. Fast allt påminner ändå om det, jobbet och allt ihop.
Kan jag få släppa det här nu? för en gångs skull, therese släppt det, de var inte ens äkta utan bara fejk alltihop.



/trollet


romeo och julia.

tro det eller ej så var nog sommaren 09 den bästa på länge

jag saknar verkligen sommaren 09, allt mys, alla kvällar med tjejerna, alla kvällar på båthamn, alla kvällar på stenen med jessica, alla äventyr och allt det spontana. Jag delade sommaren med dom bästa personerna man kan tänka sig, tack tjejer, ni gör mitt liv allt så mycket bättre

jag satt och kollade på en massa bilder och läste en massa meddelanden på fb och så, det var nog det mest spontana,hemliga,äventyrligaste, och den bästa känslan jag har känt någonsin. Att liksom inte veta, men man känner ändå att det känns så rätt. Som att man verkligen förstod varandra även fast man inte hade träffas? jag vet det är sjukt men jag kände verkligen så. Liksom alla gånger på jobbet när man väntade på ett svar, kvällarna slutade med sms som var obeskrivliga. Jag kommer ihåg första gången jag fick sms av dig, hela kroppen bara pirrade och har aldrig varit så glad som då. Jag kommer precis ihåg vad det stod: "hej parypinglan! hur går festandet i härnö? hade inga pengar på mobilen så fick fylla på så att jag kunde skriva till dig <3"
 Det kändes som en fantasi, som att jag hade träffat den bästa någonsin. Men jag hade nog lite fel..

Du skrev att du skulle vänta på mig som romeo, du kallade mig din julia. Allt var så perfekt för en stund..

När jag och tindra satt på arlanda, oh gud så nervös jag var. Visste knappt vad jag skulle ta mig till och att jag dessutom visste att du skulle ringa när vi kom fram. När vi kom fram kändes allt som en dröm, jag hade gjort de, jag tog en risk, jag gjorde något som alla tyckte var hur konstigt som helst, jag hade liksom aldrig träffat dig? Vi satt på bussen påväg mot dig, jag hade precis somnat till också ringer mobilen, hjärtat slog hur fort som helst och min puls var så hög, att få höra din röst för första gången var underbart. Och allt jag hade förväntat mig och tänk om dig ja, allt när vi var där var så sant och perfekt. Du fick mig att må så bra och känna mig levande. En massa bra saker och en massa roliga händelser.

Jag kommer aldrig ångra att jag tog den chansen för jag fick uppleva något underbart och en känsla somjag aldrig trodde att jag skulle känna plus att jag fick träffa o, även fast allt är förflutet. Så har jag henne kvar, det gjorde resan så mycket bättre, jag är så glad över att jag träffade henne. Och det tackar jag bara dig för.

Det var en nostalgitripp och att se bilderna och läsa att, jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden till dom två veckorna och stoppa den där.

Jag ahr så svrtå att börja tycka om folk, men jag lyckades fastna för en person som verklig var helt fel person att fastna för. Men gjort är gjort och som sagt ångrar jag ingenting.

Det var nog inte sista gången jag kommer göra något som är spontant eller få uppleva den känslan..
/Trollet


RSS 2.0