jag kan inte riktigt förstå det själv

det är någonting med dig som gör att jag bara vill veta mer om dig, prata med dig hela tiden. Du är inte som alla andra, du är dig själv och låtsas inte. Och dessutom känner jag att jag kan vara mig själv, jag behöver inte tvinga fram något att prata om utan det bara kommer av sig själv. Jag kan inte säga att jag känner något så utan jag känner bara att jag vill veta ännu mer om dig, lära känna dig ännu bättre och se vart tiden tar allt. 

För ett tag nu har inte jag känt några känslor alls för vissa saker, det har varit sjukt skönt. Liksom släppt allt gammalt som tex mitt förra förhållande och det enda kanske man ska säga. Jag tycker om den personen jätte mycket som vän men ingenting mer vilket känns skönt.
Jag är less på allt sökande och väntande och alla gånger man har blivit sårad för något man har trott att det har varit någonting men det har inte varit så. Jag är trött på det livet och har lagt det bakom mig. Jag har lärt mig att om man söker finner man inget utan om man inte söker står det utanför dörren då man minst anar det.

Så nu vill jag bara ta det lugnt med allt, prata lära känna personen, känna att det finns något mer än bara vänner och inte rusa in i något. För kärlek är något fint som man ska dela med en person man känner att man verkligen tycker om och uppskattar och blir uppskattad av. Inte bara något man ska utnyttja för att man känner sig ensam och bara träffa någon gång så där när man känner för det.
Utan liksom ha det där fina, fina kvällar då man inte gör någonting utan bara kollar på film och myser, när någon ligger och bara håller om en när man ska sova. Någon som vet allt och man vet att den alltid finns där, Någon som man inte behöver säga ett ord till ibland utan den förstår än då, då man inte känner någon press för att göra något eller vara en speciell person utan man kan vara sig själv, se ut som man vill,vara som man vill och den personen ska ändå vara stolt över en och även inför sina vänner. När den personen ser in i ens ögon och säga dom fina orden och man känner att den verkligen menar det av hela sitt hjärta. Känna att varje beröring är speciell och att man är den enda. Att man ska kunna ha kul med personen och kunna berätta saker utan att den dömmer en. Som sagt det ska innehålla det där fina i ett förhållande, så som kärlek är.
Visst alla bråkar någon gång men bråk över oviktiga saker är så onödigt.


/trollet

jag saknar min stjärna!

nu vill jag långt bort på riktigt.

åh vad jag vill här ifrån, ännu mer saker. Saker som får en att bli orolig,besviken,sårad och rädd. Kan det här få ett stopp nu tack? jag vill inte ha det så här, jag vill kunna slippa oroa mig och allt sånt skit rent ut sagt.

snart kommer mamma med en kebabrulle så ska jag äta den och skita i allt en sekund, försöka iaf. Kan ju trösta mig med att förhoppningsvis bara 3 dagar kvar. Låt allt gå vägen nu!! åååh, 4 brudar = sena kvällar,go dricka,go mat och leva livet,AWESOME!!!!

/trollet

det är så svårt att förstå alla gånger..

4 dagar, awesome!

shit hoppas allt går som planerat nu, det bara måste göra de. Då kommer jag vara över glad och det kommer bli njuuuut!

Nu ligger jag i soffan och min feber är fortfarande desamma :( skulle ha varit hemma igår, men man lär sig aldrig tydligen. Men jag får ju känna på de nu iaf, uscha, fryser som ett as, har en massa filtar en ändå fryser ja..
Aja blir bättre med lite musik så där haha.

Nu blire bring it on igen, men mig spelar det ingen roll. Jag älskar att se bra filmer flera gånger om, hihi

sovgott!

/trollet

varje gång jag hör att något har hänt dig så får jag en chock, antar att det kommer vara så hela livet. Men jag klandrar dig inte, allt har blivit så mycket bättre men varje gång jag hör ditt namn och något som har med dom just grejerna att göra, ja det klarar jag inte. Alla säger att jag borde vara van nu och inte få en chock men du är en av dom som alltid har funnits där på något eller annat sätt. Du kommer fortfarande ha den dära speciella platsen som ingen kan ta ifrån dig, för du är den du är. Jag kommer alltid vara orolig det spelar ingen roll om jag är 18 eller 40 så kommer det alltid vara så. Visst jag har levt med det hela mitt liv men sakerna finna fortfarande kvar. Och ingen kan säga åt mig att inte bry mig eller att jag borde ha förstått eller att jag inte ska bli förvånad. Men jag bryr mig och dig och älskar dig av hela mitt hjärta <3


övningsköra, johej!

var på den dära hemska kursen ikväll med farmor det är bland det drygaste jag har varit med om. Aldrig igen tack måste vänta några år tills jag får barn lr några år fleraflera år kanske man ska säga :p

nu har jag ont i huvudet (som vanligt), fast iofs så är jag sjuk men ändå.. Blää hatar att ha ont i huvudet.
Plus att jag är less på det mesta nu, irriterad på allt och alla. Jag vill träffa min syster och olivia. Jag träffar dom aldrig, dom är två stjärnor i sin egen kategori!
Jag saknar dom gamla tiderna som 05,06,07,08. Men jag vet att jag aldrig kommer få tillbaka dom vilket är ännu mer irriterande. Varför kan man inte få spola tillbaka tiden och stanna den där den var som bäst? Och leva så? Nej för allt handlar om att leva och sen dö. Visst ja det är oxå kul men man skulle uppskatta livet mer om man fick ha det som man hade när man ahde den bästa tiden i livet.
Nu kommer många tänka men vi har inte ens left hälften av våra liv, okej det är sant. Vi har ingen aning om vad som väntar oss, vi går helt omedvetna hela tiden. Som i våran egna lilla värld, fast livet kanske vore tråkigt om vi visste vad som skulle hända precis hela tiden. Antar att en del av tjusningen med livet är att man inte vet vad som väntar runt hörnet.

Ojoj blev ett negativit inlägg här, men man måste få ha ngt sånt ibland oxå, haha..

Nu ska jag lägga mig i sängen och se bring it on och imorgon väntar junsele!

Godnatt bitches! (;

trollet

jag hatar allt som har med skolan och lärare att göra.

gud vad less jag är å dom som lägger schemat just nu, hur hade dom tänk sig att man skulle klara en dag då man börjar 8 och slutar halv 5? dom är helt galna.... nä fy usch blä för skolan..

jag har varit duktig idag och städat hela lägenheten och tvättat. Känner mig otroligt nöjd så nu blire sängen och biggest loser sen glee.

Jag har en mys helg framför mig som jag ser framemot såååå mycket

/trollet


stop and stare

jag vet ingenting längre? jag försöker varje dag men lyckas aldrig. Det tar på krafterna, jag ösnkar att det gick men det gör inte de..
Med vissa saker har jag vuxit och kommit långt men med vissa är jag fprtfarande på samma ställe med, jag vet inte hur jag ska göra.
Livet är inte det enklaste. Jag vill ta studenten nununu och flytta långtlångtlångtlångt härifrån. Utomlands, där skulle jag må bra i värmen. Jag ska inte vara i ngt land som är kallt och hemskt.

/trollet

jobbet

jag sitter på jobbet nu och det är bara en och en halv timma kvar, förlåt johan jag vet att vi inte får säga så men nu gör jag de ändå! Efter jobbet åker jag hem till kramfors för det är ju partytime med nattis,ulla och micca. WIIHOOO!

Känns bra att få glömma de mesta för en kort sekund, haha. Nej jag skojja med dig vaaaaa. Haha störd jag är, olivia kommer nog skratta när hon ser de där. Min pussgurka :* miss you!

jag har nog några av världens bästa arbetskamrater, tänk om alla satt på cypern och jobbade tillsammans då skulle det inte vara lungt i cypern en sekund kan jag ju lova. Det vore underbart och jag önskar att det var så.

Iaf jag har bestämt mig för vissa saker och börjat bestämt mig om vad jag ska göra efter studenten och liksom med livet. Först ska jag ner till stockholm till min fru, kommer vara så underbart. Sen efter ett tag ska jag ut och resa, kanske jobba i cypern och jobba i 6 månader om det inte blir de så ska jag utbilda mig till bartender och jobba med de utomlands. Sen vill jag vidare till usa och bosätta mig där. Fast man kan ju drömma, men jag hoppas att det blir så. För jag ska inte stanna i sverige kan jag ju säga.

Nej nu ska koncentrera mig på jobbet och maalliiiin, hihihi.

/trollet



du är så svår och läsa men samtidigt får du mig att må så bra!!!!

vintern är hemsk

jag börjar bli lite smått less på vintern och kylan nu, man kan verkligen inte göra annat än att sitta inne. Och man måste klä på sig hur mycket som helst för att inte frysa, uscha.. Så jag vill ha sommar nu på en gång, tänk en varm sommarkväll och man sitter ute på någons altan och bara snackar en massa och har hur kul som helst och slipper frysa. Det skulle vara ofattbart skönt, då skulle jag inte sitta här och klaga, haha..

Sommar och utomlands, ååh ge mig de nu tack.
Jag fyller 18 i april och det kommer bli den bästa dagen i mitt liv eller kanske inte bästa. Men en otroligt stor dag och jag ska ha så kul som jag inte aldrig har haft förut. Tänk vilken frihet på flera olika sätt, körkort,krogen ja det mesta. Jag frågade min mamma för någon vecka sen om jag fick åka utomlands i maj och hon bara: ja det fåru väl du är ju 18 då. Min mamma är så sjukt snäll, inte för att jag får åka utomlands bara men hon ställer alltid upp för mig och litar alltid på mig, Hon hjälper mig och allt. Visst vi kan bråka men det gör väl alla?
Jag saknar henne när jag inte är hemma..

Anna "thengan" Sundin klagade på mig idag för att jag aldrig bloggar och då ska jag börja göra de. Man ska lyda thengan! hihi <3

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på film och förhoppnings somna för jag ska upp och jobba 11 imorgon :/ sadface. Fast det är rätt okej när man väl kommer dit men innan, uscha då äre som skolan....

/trollet



du får mig så glad och får mig att tänka på annat..

ja och då var första skoldagen avklarad

jag vill inte gå i skolan, men jag måste. Vilken bara jag tjänar på egentligen för jag vill inte vara utan utbildning om man säger så. Vi hade iaf bara en lektion idag, fast man kan inte ens kalla det lektion men, vi hade typ tjejsnack.

Jag har gymmat idag, duktig flicka jag är! Sen så kom malin hit och vi myste :)

Nej jag måste sova nu fast ska bara läsa några sidor i så länge vi båda andas först, mohaha. Det där gillar inte frida att jag skriver (A)

/trollet



Tik Tok

JAG VILL OXÅ VARA 18!! seriöst, 17 måste vara den sämsta åldern någonsin. Det finns ingenting att göra och man får inte göra något typ, det suger apa..

Idag har jag varit hos farmor och ätit och träffa pappa,monica,jesper,simon,adam,linda och andreas. Kul och träffa dom igen, det var ett tag sen.
Sedan efter ett tag när jag hade varit där skjutsade linda in mig till kramfors då jag åkte till nattis med ulla. Där var Nattis,jennifer,frida,elin,lovisa,johanna och jossie.
Vi spelade med andra ord (svårt att gissa va?), jämt då vi träffas spelar vi alltid de men jag klagar inte för de är så sjukt kul ;D Vi hade de jätte trevligt iaf, vi spelade och pratade en massa om allt och ingenting.

Jag gick och satt mig med Ingela och Kenneth (nattis föräldrar) ett tag och pratade, dom är verkligen några av dom snällaste jag har träffat. Dom känner mig lika bra som nattis alltså bättre än ingen annan om jag säger så. Det är så skönt att prata med dom som har följt med hela mitt liv och vet precis hur allt är. Kan inte säga mer än att jag är gladast i världen som har dom! Den familjen har verkligen ställt upp så sjukt mycket för mig,Hela familjen är underbar!

nej nu ska jag lägga mig och kolla på film och sen sova för imorgon väntar en dag med malin och sen åka till härnösand, suck.. jag vill inte dit, men jessica kommer och sover med mig på kvällen, myspys tjej de. Loveit!

/trollet



när jag har tagit studenten vill jag flytta till usa pch plus att jag vill göra mitt hår mycket ljusar igen! haha..

jag önskar att jag inte brydde mig

jag bryr mig om någonting som gör mig ledsen,sårad och gör allt gör att trycka ner mig och leka med mig. Varför lär jag mig inte att bara stänga de ute? Nä för jag vet inte hur man gör de..
Jag borde lyssna på mina vänner, men det är så svårt.
Men jag måste börja inse att du är inte som du var förut, du är en helt annan person som jag inte ens känner längre.

/trollet


Så lite som jag brydde mig i cypern och bara levde livet, ska jag göra här hemma med! Gör allt för min skull, ingen annans.


2 Januari 2010

Det känns helt sjukt att det är ett nytt år och att jag fyller 18 snart. Eller snart och snart om typ 3 och en halv månad.
Men jag hoppas att det här året blir så mycket bättre än 2009, en vän sa till mig att man ska lägga allt gammalt bakom sig nu och bara ta dagen som den kommer och för varje ny upplevelse ska man ta med de man lärde sig. Och allt gammalt som man har gått och grubblat över och idioter som har tagit så sjukt mycket energi sånt ska man bara skita i och det är precis vad jag tänker göra.
Nytt år, Nya utmaningar och leva mitt liv precis så som jag vill leva de!

Ja sen om nyårsafton jag hade de otroligt trevligt med folket som var där, kan man någonsin ha tråkigt med dom? Dom är speciella och jag tycker om dom människorna såå mycket. Ni gjorde min nyår kanon! Visst det hände lite saker som var onödigt som jag gjorde men gjort är gjort..
Sedan att vissa kom och förstörde hela kvällen å allt avslutades och det sööög. Annars hade vi kunna hållit på hela natten vilket hade varit great!

/trollet


nu ska jag leva mitt liv som jag vill, göra de jag vill och ingenting ska stopppa mig


RSS 2.0